Ja tenim les últimes taxes de rendiment dels títols de grau. Comencen les jornades de portes obertes de les universitats. I anunciem millores al portal.

Hem actualitzat les taxes de rendiment dels títols de grau

Ja podeu veure les noves taxes d’abandonament, graduació en el temps previst i eficiència de les titulacions universitàries. Les trobareu a les fitxes de cada estudi, a la pestanya de Rendiment.
   Aquestes dades també han quedat reflectides als rànquings del Top 10, una secció que també es pot consultar en obert.
Visita el web de graus!
Selectivitat 2014: les matèries que permetran apujar la nota
Els estudiants de primer de batxillerat ja poden trobar, al web de graus, si el 2014 hi haurà alguna modificació en les matèries que ponderen a la selectivitat. Aquesta informació es visualitza a la pestanya de Presentació de les fitxes de grau.
La selectivitat
Introduïm noves millores
A mitjans de febrer, els usuaris d’UNportal podreu accedir amb el vostre correu i contrasenya als continguts tancats del web des d'una finestra que s'obrirà a la capçalera de cada pàgina. Així podreu navegar més ràpidament sense haver d'esperar que el servei us demani que us identifiqueu.
Sessions informatives

Coneix millor les universitats

Facultats i escoles universitàries enceten la temporada de sessions informatives i jornades de portes obertes. Podeu seguir les dates a través del nostre compte de Twitter. O demanar-les per e-mail, si sou subscriptors del portal, des de cadascuna de les fitxes de grau.
Adéu Sèneca

Wert sacrifica les beques de mobilitat

Els ajuts als estudiants que volen participar en el programa de mobilitat i intercanvi entre les universitats espanyoles, les beques Sèneca, passaran el curs que ve a millor vida, si no hi ha una rectificació d'última hora per part del ministre d'Educació del Govern espanyol, José Ignacio Wert.
Preus congelats

La matrícula no s'encarirà

La Secretaria d'Universitats i Recerca ja ha avançat que, després de la forta pujada que han patit aquest curs els preus de la matrícula universitària, no té la intenció de plantejar un nou augment per al 2013-2014.
I a l'FP?

El segon curs d'FP també costarà 360 €

És molt probable que es mantinguin els 360 euros de l'any passat com a preu de la matrícula del primer any als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) dels  centres públics. El curs vinent els alumnes que es matriculin a segon pagaran també aquesta quantitat, en lloc dels 180 euros que costava el 2012.
Benvinguts/des a la Newsletter d'UNportal
Aquesta és la primera edició d'un nou canal de comunicació que vol estrènyer els vincles amb els nostres usuaris. Des d'aquest butlletí electrònic pretenem tenir-vos al corrent de les novetats del portal i de les notícies relacionades amb el món de les universitats i l'FP. 
 
L'equip d'UNportal
       
Segueix-nos 
Copyright © Unportal, Tots els drets reservats.

D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona 

Contacta'ns: info@unportal.net