Incorporem més informació a la comparativa de graus. També afegim els títols d'Ensenyaments Esportius a l'oferta d'estudis d'FP.  No visualitzes aquest correu correctament?
Fes clic.
Més informació al nou comparador de graus
Els usuaris registrats d'UNportal ja podeu consultar el nou comparador d'estudis, que permet visualitzar quants estudiants van triar el mes de juny, com a primera opció, cadascun del estudis que ofereixen les universitats públiques catalanes i la Universitat de Vic. Aquesta dada es pot posar en relació amb la de la matrícula final, que també ha estat actualitzada.
La comparativa incorpora, per primera vegada, els índexs de satisfacció amb els estudis i amb la universitat on s'han cursat, un indicador on també per primer cop ja apareixen alguns graus de centres universitaris privats.

A les fitxes de grau podreu consultar una altra novetat: la nota de tall d'octubre, al final del procés de matriculació, que difereix de la del juliol, a l'inici del procés. O sigui, sabreu quina va ser la nota amb què va accedir l'últim estudiant a cada titulació.
Aquest últim indicador pot ser d'utilitat per a aquells que, a l'inici de l'estiu, els falten unes dècimes per poder entrar a l'estudi escollit i volen calibrar les seves possibilitats d'acabar accedint-hi abans de decantar-se per una altra opció.
Visita el web de graus!
Arriben els cicles esportius
Coincidint amb el Saló de l'Ensenyament, UNportal introduirà a mitjans de març l'oferta de les 12 famílies professionals de cicles esportius, tant de grau mitjà com superior, que s'afegirà a la d'ensenyaments professionals i artístics.

Formació universitària 'gratuïta' on-line

La moda dels MOOC s'extén a Catalunya

Els massive online open courses (MOOC) nascuts als EUA s'obren pas a casa nostra. A les iniciatives de les universitats de Girona (UdG) i Pompeu Fabra (UPF), que ja han començat o estan a punt de començar a impartir aquest tipus de formació, s'acaba d'afegir l'Autònoma amb una proposta diferent: oferir tres matèries (Càlcul Matemàtic, Egiptologia i Histologia) a través d'una plataforma on hi figuren prestigioses universitats de tot el món: Coursera. Els cursos no s'iniciaran fins al setembre, tot i que el període de preinscripció i matrícula s'obre d'immediat. Aquest tipus de formació oberta és gratuïta, si bé per obtenir el títol que acredita que s'han cursat satisfactòriament s'ha de pagar.

Titulats d'FP més ben acreditats 

Sense cursos complementaris

Els graduats en cicles formatius, tant de grau superior com de grau mitjà, de les famílies professionals d’Instal·lació i Manteniment, Edificació i Obra Civil, Electricitat i Electrònica, Transport i Manteniment de Vehicles i Informàtica i Comunicacions, obtindran a partir d’ara directament, juntament amb el títol, els carnets i acreditacions professionals que habiliten per realitzar instal·lacions específiques. Fins ara per obtenir aquests tipus de certificats calia cursar una formació complementària i superar un examen.

Videojocs i animació 3D al Saló de l'Ensenyament amb el CITM

Si us interessen els videojocs, el disseny i l'animació, veniu a descobrir tot el que s'amaga darrere del procés de creació d'un videojoc a l'estand que el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la UPC mantindrá obert durant la celebració del Saló de l'Ensenyament, entre el 13 i el 17 de març al recinte de la Fira de Barcelona, on també us faran retrats en 3D. El CITM imparteix a Terrassa el grau de Fotografia i Creació Digital i el grau en Multimèdia, tots dos oficials. Més informació.
                                                                                                                                                                                   
 Segueix-nos
Copyright © Unportal, Tots els drets reservats.

D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona. 

Contacta'ns: info@unportal.net
Dona't de baixa   Modifica les teves dades personals 


Sent to *|EMAIL|* — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*
*|REWARDS|*