No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
L'enquesta de l'AQU preguntarà per primer cop a estudiants que han finalitzat un màster

Qui treballa? Quant guanya?
Nova enquesta als universitaris

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) es proposa enquestar, al llarg del primer trimestre del 2014, més de 17.000 titulats universitaris que van finalitzar la carrera el curs 2009-2010 per preguntar-los, tres anys després de graduar-se, si treballen, quant de temps han trigat en aconseguir una feina i quin sou tenen. Al mateix temps, l'AQU vol saber si tornarien a triar els mateixos estudis i si estan satisfets amb la universitat que van escollir. Els resultats es preveu que es facin públics al juliol.

Es tracta de la cinquena enquesta d'aquest tipus que fa l'AQU, el que permetrà actualitzar les últimes dades d'inserció laboral (es poden consultar, desglossades per estudis, al cercador de graus d'UNportal), que daten del 2011. El món laboral ha canviat dràsticament en l'últim trienni, cosa que fa especialment interessant conèixer els resultats del treball.

L'enquesta encara té un altre valor afegit: aquest cop, s'entrevistarà, per primera vegada, més de 6.000 estudiants que han cursat un màster.
Localització del curs a BCN

On es fa el curs d'accés a CFGS


Ja es pot consultar al web d'UNportal la nova pàgina del Curs d'accés a CFGS on s'explica de forma detallada les característiques d'aquest tipus de formació, adreçada als que tenen un títol de tècnic de grau mitjà i no han cursat el batxillerat, i que permet als qui el superin ingressar directament a la FP superior.

El curs, que es va començar a impartir el curs 2012-2013, s'ofereix en més de 150 centres públics i privats de tot Catalunya i consta d'un curs acadèmic. A la xarxa pública matricular-s'hi costa 290 euros.

El mapa que hi ha a la pàgina permet localitzar els centres on s'imparteix i accedir-hi directament a través del seu web.
Es pot cercar a tot Catalunya
 

El curs per accedir a CFGM


El web de CFGM també ha incorporat una pàgina d'informació sobre el Curs d'accés a la FP de grau mitjà. Adreçat als qui no tenen el graduat d'ESO o un títol equivalent, permet als qui el superin ingressar a un cicle mitjà sense necessitat de fer cap prova.

Té una durada d'un curs acadèmic i hi ha una vintena de centres educatius a tot Catalunya que l'oferten.

Matricular-s'hi costa 160 euros, als que s'hi han de sumar les taxes administratives.
L'School of Management de l'IQS

L'IQS estrena dobles titulacions


L'Institut Químic de Sarrià (IQS), que forma part de la Universitat Ramon Llull (URL), s'incorporarà el curs 2014-2015 a la relació de centres universitaris que han decidit apostar per les dobles titulacions de grau.

D'aquesta manera, els estudiants podran seguir un itinerari formatiu que els permetrà obtenir simultàniament el graduat en Química o en Enginyeria Química, o el títol d'enginyer en Tecnologies Industrials, i graduar-se a l'hora en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), una combinació d'estudis única a la demarcació de Barcelona.

 El centre ha estrenat aquest gener les sessions informatives per informar de l'oferta d'estudis del pròxim curs, que incorpora el nou grau de Farmàcia, que fins ara impartia en solitari la Universitat de Barcelona (UB).
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email