No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El campus de Bellaterra acollirà el curs vinent cinc noves dobles titulacions

La UAB tindrà 12 dobles titulacions


Dret + Criminologia i Educació Infantil + Educació Primària s'afegiran el curs vinent a l'oferta del campus de Bellaterra

Els estudis de Dret es podran cursar a partir del curs vinent a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en combinació amb els de Criminologia o Relacions Laborals. Aquestes són dues de les cinc noves dobles titulacions que s'afegiran a les set que ja s'imparteixen al campus de Bellaterra. A banda, la UAB ofereix el grau de Dret + Droit, que permet obtenir un títol espanyol i dos de francesos.

La nova oferta de graus dobles es completarà amb els estudis de Ciències Ambientals + Geografia i Ordenació del Territori, Estadística Aplicada + Sociologia i l'exitosa parella (força demandada) d'Educació Infantil + Educació Primària, que el setembre passat van estrenar quatre universitats públiques i tres de privades.

Tot i que la UAB oferta Educació Primària en anglès, aquest any s'ha animat a impartir també el doble grau de mestre. Amb l'Autònoma seran nou les universitats que impartiran la doble titulació de magisteri, ja que, a més de la UAB, també l'ofertarà Blanquerna, a la Universitat Ramon Llull.

Les propostes de Ciències Ambientals + Geografia i Estadística Aplicada combinada amb Sociologia constitueixen una novetat al sistema universitari català. Dret + Criminologia només ho és en part, doncs la Pompeu Fabra imparteix Dret amb Criminologia i Polítiques Públiques de Prevenció. La Universitat Abat Oliba oferta també uns estudis semblants.

Un dels centres privats adscrits a la UAB, l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), té també previst afegir-se a la nòmina de centres que programen dobles titulacions amb els estudis d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica + Enginyeria Mecànica.
L'enquesta del 2013 s'ha fet
amb els graduats del 2012

7ª enquesta d'inserció laboral a l'FP

Més de 22.000 graduats de cicles formatius de grau mitjà i superior, dels quasi 33.000 que van finalitzar els estudis el 2012, van respondre a la nova enquesta d'inserció laboral, la setena, de la Conselleria d'Ensenyament i el Consell General de les Cambres de Comerç de Catalunya, una versió abreujada de la qual s'ha fet pública recentment.

El treball també recull informació d'un miler de graduats (d'un total de més de 3.200 que van acabar els estudis) en ensenyaments esportius o artístics i de més de 3.000 estudiants dels programes de qualificació professional inicial (PQPIs). Igualment, s'inclouen dades d'inserció dels titulats a les escoles superiors d'estudis artístics de la Generalitat.

Al llarg de les pròximes setmanes, a mesura que anem incorporant les dades a UNportal, us anirem explicant els resultats d'aquesta setena enquesta amb detall.
Tornen les jornades de portes
obertes al CITM de Terrassa

Portes Obertes al CITM - UPC

El Centre de la Imatge i de la Tecnologia Multimèdia (CITM), adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), inaugura el pròxim 26 de febrer, dimecres, les seves Jornades de Portes Obertes. El CITM imparteix, al campus de Terrassa de la UPC, els graus oficials en Multimèdia i en Fotografia i Creació Digital.

A les jornades del CITM, que es tornaran a celebrar, un dissabte al mes, del març al juny, els estudiants de Batxillerat i CFGS i les seves famílies podran conèixer com és el centre amb una visita guiada per les seves instal·lacions i resoldre els dubtes sobre els graus de la mà de l’equip docent i de l’experiència d’ex-alumnes. Apunta’t a les jornades aquí!
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email