No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
10 universitats programen fins a 18 especialitats del màster de professorat de secundària

El màster per impartir classe a secundària ofereix 1.040 places


10 de les 12 universitats catalanes oferten el postgrau

La matrícula del curs 2014-2015 costa 2.470 e. + taxes administratives


Les universitats de Barcelona (UB), Autònoma (UAB), Politècnica (UPC), Pompeu Fabra (UPF) en aliança amb la UOC, Rovira i Virgili (URV), Girona (UdG), Lleida (UdL), Blanquerna-Ramon Llull (URL) i Vic-Central de Catalunya (UVic-UCC) ofereixen 1.040 places per poder cursar el màster de Formació de Professorat d'ESO, Batxillerat, FP i ensenyament d'idiomes durant el curs 2014-2015.

Aquest any també s'impartiran 18 especialitats, 5 de les quals són d'FP. A diferència del 2013-2014 no es convoquen places de Música ni de Llatí i Grec / Cultura Clàssica, però, a banda de l'especialitat d'Anglès, hi haurà per primer cop 20 places disponibles de Llengües Estrangeres a la UB. Salut (FP) i Serveis (FP) també disposaran de nova oferta (20 llocs per especialitat) a la UB.

El màster, d'un curs de durada (60 crèdits), costarà 2.470 euros més l'import de les taxes administratives, o sigui, gairebé el mateix que el curs passat (2.453 e.), ja que el decret de preus només preveu aplicar-li l'augment de l'IPC. 

Educació Física (120) i Geografia /Història (120) són les especialitats amb una major oferta, per davant d'Anglès (100), Llengua i Literatura Catalana / Castellana (80), Matemàtiques (80) i Tecnologia (80). A l'FP, Tecnologies Industrials (80) s'emporta gairebé la meitat de les places programades (180).

La preinscripció s'ha de fer del 8 al 10 de setembre per internet.
 
Blanquerna ofereix un nou grau

Blanquerna-URL programa un nou
grau en l'àmbit de la traducció


El grau de Traducció i Llengües Aplicades (anglès), del qual se n'ofereixen 70 places, s'incorpora a l'oferta d'estudis de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL) per al curs 2014-2015.

La nova proposta pretén formar professionals de les llengües, principalment l'anglès, que puguin desenvolupar-se en camps con la traducció, la docència (a secundària obligàtoria, al batxillerat o a les escoles d'adults) o la mediació en entorns plurilingües, tant en institucions com en empreses.

El grau ofereix des del tercer curs dos itineraris d'especialització: Mediació intercultural i cooperació internacional, d'una banda, i Ensenyament de les llengües i de la traducció, de l'altra.
El campus de Gimbernat

Gimbernat fracciona el pagament de
la matrícula en 12 mensualitats


Gimbernat-Tomàs Cerdà, les escoles universitàries situades a Sant Cugat del Vallès i adscrites a la Universitat Autònoma (UAB), ofereixen a qui es matricula pagar cadascun dels cursos dels estudis de grau i màster en 12 mensualitats, sense recàrrec, ni interessos d'intermediaris ni cap mena d'aval.

El centre imparteix els graus d'Infermeria, Fisioteràpia i Informàtica i Serveis.

També compta amb sis màsters universitaris a la seva programació: Gestió de la Informació i el Coneixement en l'Àmbit de la Salut, Recerca i Innovació en Cures Infermeres (interuniversitari), Patogènesi i Tractament de la Sida, Investigació Translacional en Fisioteràpia, Fisioteràpia del Tòrax i Osteopatia.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email