No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Els estudis que condueixen a la pràctica de l'Infermeria es poden cursar en 17 centres.

Els estudiants d'Infermeria, Fisioteràpia i Educació Infantil
es graduen abans


Les dades més recents de la Secretaria d'Universitats corroboren que als estudis d'Infermeria, Fisioteràpia i Educació Infantil, per davant d'Educació Primària, és on hi ha més estudiants que aconsegueixen el títol en el temps previst.

La qüestió no és menor tractant-se d'estudis, en tots els casos, amb molts estudiants. Infermeria, al capdavant del Top-10, disposa, el curs que ara s'inicia, de 2.030 places de primer curs repartides en 17 centres universitaris. El 2013-2014 hi van haver 2.033 estudiants de primer, més de la meitat matriculats en centres privats.

Els seus rendiments acadèmics són arreu força elevats, sempre per sobre del 89% de crèdits aprovats sobre els matriculats, arribant fins al 98% a la Pompeu (UPF) i a la Universitat de Lleida (UdL) o al 97% a l'Autònoma (UAB) i Girona (UdG). Amb aquests resultats no és estrany que la gran majoria dels estudiants no necessiti més de quatre anys per finalitzar el grau.

Fisioteràpia és un altre cas d'èxit. Una oferta de 1.145 places de primer, que ara fa un any es va omplir amb escreix: 1.158 matriculats distribuïts en 10 centres. El juliol passat, a la UAB i a la UdL es van comptabilitzar 5 demandes en primera opció per a cadascuna de les places que s'oferien.

Educació Infantil, amb una oferta de 1.095 places de primer en 12 centres universitaris, també ocupa un lloc de privilegi a les estadístiques dels graus on els estudiants finalitzen abans els estudis, per davant d'Educació Primària i altres disciplines molt vocacionals, com són Veterinària, Criminologia o Periodisme.

Periodisme, amb 680 places de primer que no s'arriben a omplir, disfruten igualment d'un gruix d'estudiants que també es graduen per sobre de la mitjana.
Gimbernat imparteix estudis
de salut i informàtica.

Gimbernat ofereix 3 graus amb itineraris d'especialització

Les Escoles Universitàries Gimbernat de Sant Cugat del Vallès, adscrites a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), disposen d'una oferta de 160 places de primer dels estudis d'Infermeria i de 240 més dels de Fisioteràpia.

El primer dels graus compta amb dos itineraris d'especialització, Innovació i gestió de la diversitat en infermeria i Innovació en salut i tecnologies de la informació i la comunicació. Del grau de Fisioteràpia es poden cursar fins a 5 itineraris diferents.

A banda d'aquestes dues titulacions de Ciències de la Salut, Gimbernat imparteix el grau d'Informàtica i serveis, amb dues especialitzacions: Gestió de serveis i Tecnologies multimèdia en els serveis.

El preu dels estudis es fracciona en tots els casos en 12 mensualitats, sense cap recàrrec ni necessitat d'avals, durant tots els cursos.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email