No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El cicle superior d'Higiene bucodental no canvia de nom, però passa a ser de 2 anys.

5 cicles de grau superior i 4 de grau mitjà passen d'1 a 2 anys


5 dels 7 Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) d'un any de durada que encara no s'havien adaptat al pla LOE ho faran a partir del curs vinent i passaran a tenir dos cursos.

Quatre d'aquests canvien, a més a més, de denominació. Es tracta dels cicles de Secretariat, Documentació sanitària, Gestió comercial i màrqueting i Fabricació de productes farmacèutics i afins, que passen a anomenar-se Assistència a la direcció, Documentació i administració sanitàries, Gestió de vendes i espais comercials i Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins, respectivament.

Higiene bucodental, el cinquè cicle que amplia la seva durada, seguirà dient-se de la mateixa manera

A grau mitjà (CFGM) succeirà el mateix amb Comerç, que es dirà Activitats comercials; Estètica personal decorativa, que passa a denominar-se Estètica i bellesa; Laboratori, a partir d'ara Operacions de laboratori, i Busseig a profunditat mitjana, rebatejat com a Operacions subaquàtiques i hiperbàriques. A diferència d'ara, tindran dos cursos.


Amb aquesta reforma encara quedaran dos CFGS d'un únic curs, Indústries de procés de pasta i paper i Serveis al consumidor, pendents d'abandonar el pla LOGSE.

A CFGM n'hi haurà 5 d'un sol any, o sigui encara no adaptats a la LOE: Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, Cures auxiliars d'infermeria, Laboratori d'imatge, Operacions de procés de pasta i paper i Operacions de fabricació de productes farmacèutics.

La Conselleria d'Ensenyament també ha decidit canviar el nom i adaptar el currículum de cinc CFGS que ja constaven de dos cursos acadèmics.

Anatomia patològica i citologia es dirà Anatomia patològica i citodiagnòstic; Imatge per al diagnòstic passarà a ser Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear; Laboratori de diagnòstic clínic, Laboratori clínic i biomèdic; Interpretació del llenguatge de signes, Mediació comunicativa, i Radioteràpia, ara Radioteràpia i dosimetria.

Entre els canvis que té previst fer públics Ensenyament pròximament també hi ha el naixement d'un nou CFGS, el de Màrqueting i publicitat.
Les pràctiques de simulació de
Gimbernat s'avancen a 2n curs.

 

Infermeria de Gimbernat ofereix pràctiques des del primer any


Els estudis d'Infermeria de les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrites a la Universitat Autònoma (UAB), programen pràctiques des del primer any i avancen al segon curs l'inici de les pràctiques amb sistemes de simulació en recintes hospitalaris.

El grau permet triar, el quart i últim any de la titulació, dos itineraris d'especialització: Innovació i gestió o bé Tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a la salut, que s'allunyen de la formació tradicional que rep l'estudiant d'infermeria, doncs es tracta de formar també emprenedors i gestors vinculats a la professió i de familiarizar-los amb les noves tecnologies.

El centre disposa d'un incubadora per fer créixer els projectes innovadors dels estudiants que, finalitzats els estudis, volen comercialitzar  les seves realitzacions.
Els exàmens es fan als dos
campus de la UIC.

26.3: Proves d'admissió a la UIC


La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) convoca per al 26 de març una sessió de proves d'admissió, al seu campus de Sant Cugat del Vallès, per poder cursar els graus d'Infermeria, Fisioteràpia i Odontologia, mentre que al campus de Barcelona es realitzaran les proves d'Arquitectura, Humanitats, Dret, ADE, Educació Infantil, Primària, Comunicació Audiovisual, Publicitat, Periodisme i la prova escrita de Medicina.

Els estudiants que tinguin interès a presentar-se hauran de lliurar la sol·licitud d'admissió i la documentació que s'ha d'acompanyar abans del 19 març.

Les proves, que s'iniciaran a les 9 del matí, consisteixen en un examen psicotècnic, un de cultura general, un d'anglès i una entrevista personal. En determinades titulacions, i en alguns casos per als estudiants provinents de CFGS, s'ha de fer una prova específica.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email