No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Ciències del Mar de la UB s'adreça als que han fet el Batxillerat de Ciències i Tecnologia

22 nous graus a la preinscripció universitària que s'obre avuiEl període de preinscripció a les universitats públiques i a la UVic-UCC per al curs 2015-2016 s'inicia avui i romandrà obert fins al 3 de juliol.

Durant aquest temps, els estudiants podran manifestar les seves preferències d'estudis i centre (es poden seleccionar, si es vol, un màxim de vuit opcions) i modificar la selecció les vegades que vulguin abans que es tanqui la preinscripció.22 nous graus s'incorporen a la tria. En aquesta relació hi ha estudis nous de trinca, com Ciències del Mar, que impartirà la Universitat de Barcelona (UB), o el Grau Obert de la Pompeu (UPF), on els estudiants cursaran matèries de dos o tres titulacions diferents al llarg del primer any, però també hi podem trobar graus que són fruit de la fusió de titulacions, com les enginyeries de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació o de Sistemes Aeroespacials de la Politècnica (UPC), o titulacions que ja s'oferien però que, a partir d'ara, es podran cursar íntegrament en anglès, com és el cas de Turisme a l'Autònoma (UAB).

La Universitat de Girona (UdG) ofereix l'únic grau a preus públics de l'àmbit dels videojocs i la de Lleida estrena Estudis Xinesos i Hispànics, a banda de rebatejar-ne uns quants més i començar a impartir Veterinària + Ciència i Producció Animal.

LA NOVA FUB
La Fundació Universitària del Bages (FUB), fins ara adscrita a la UAB, inaugura estudis d'ADE coincidint amb la seva transformació en el campus de Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

En el terreny dels centres adscrits a les universitats públiques, el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de Terrassa, adscrit a la UPC, impartirà a Barcelona el seu grau de videojocs en anglès, mentre que l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES), adscrita a la UdG, en posa en marxa un de Fisioteràpia, també en anglès i a la ciutat de Barcelona.

Fer la preinscripció en una universitat pública és compatible amb el fet de sol·licitar l'ingrés a una universitat privada, a distància o bé d'una altra comunitat autònoma, tot i que finalment l'estudiant només podrà matricular-se en una d'aquestes.

UNIVERSITATS PRIVADES
Dintre de l'àmbit de les universitats privades que no participen en el procés de preinscripció, Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull (URL), és la que aporta més novetats. Sobresurt el nou grau en Gestió Esportiva i la posada en marxa de la titulació de Llengües Aplicades i Traducció (anglès).

La Salle, també de la URL, presenta un títol relacionat amb el món de les imatges en 3D i els efectes especials, Animació, que també programa en anglès, idioma amb què la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi de la URL també ofereix cursar, des del curs vinent, el seu grau en Gestió Turística i Hotelera. La Internacional, (UIC), proposa, al mateix temps, utilizar aquesta llengua estrangera per cursar els graus d'Arquitectura i Odontologia.
La Facultat Pere Tarrés ofereix
dues titulacions de grau

La Facultat Pere Tarrés ofereix dos graus amb una alta inserció laboral


La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull (URL) imparteix dues titulacions de grau que compten amb unes taxes de rendiment i inserció laboral elevades.

Els estudiants d'Educació Social superen un 91% dels crèdits en què es matriculen i un 90% tenen feina tres anys després de finalitzar el grau, segons les últimes dades de la Secretaria d'Universitats i de l'Agència de Qualitat per al Sistema Universitari.

Pel que fa al grau de Treball Social, l'indicador de rendiment s'enlaira fins al 96% i l'ocupació se situa en el 93%. Els rànquings d'estudis universitaris corroboren la bona inserció laboral dels dos estudis.

La Facultat Pere Tarrés té previst celebrar una sessió informativa de graus el 9 de juliol.
El sector de la bioinformàtica té
unes bones perspectives de futur

Gimbernat estrena un CFGS amb un perfil en Bioinformàtica


Gimbernat Formació oferirà a partir de setembre el cicle formatiu de grau superior (CFGS) en Desenvolupament d'aplicacions web amb un perfil professional en Bioinformàtica, que pretén facilitar l'accés d'aquest tipus de tècnics informàtics als àmbits bioquímic i biomèdic.

Es tracta de l'únic centre privat de Catalunya, situat en el complex de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà de Sant Cugat del Vallès, que impartirà el nou CFGS (de dos anys de durada) a Catalunya durant el curs 2015-2016.

L'oferta de Formació Professional de Gimbernat Formació es complementa amb la dels cicles formatius de grau mitjà en Sistemes microinformàtics i xarxes, també de la família d'Informàtica i comunicacions,  i en Hípica, dins de l'àmbit dels ensenyaments esportius.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email