No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El campus de la Diagonal de la UPC, la universitat catalana que imparteix més enginyeries

Els preus dels graus es congelen
Les enginyeries continuaran gaudint d'una bonificació 


La matrícula dels graus de les universitats públiques costarà el curs vinent el mateix que l'actual. El Govern de la Generalitat té previst aprovar un nou decret de preus per al curs 2015-2016 que no preveu un increment. La mesura no s'aplicarà només als crèdits en què l'estudiant es matricula per primera vegada, sinó també a les repeticions de matrícula. El cost dels màsters també es mantindrà intacte.

Els estudiants de les enginyeries, que el 2013 van veure com els crèdits dels seus estudis s'encarien al passar a ser catalogats de coeficient C (39,53 e.), podran seguir beneficiant-se d'una bonificació en la matrícula si ho demanen, que permetrà que se'ls apliqui el coeficient antic (35,77 e.). La rebaixa és universal, però s'ha de sol·licitar.


Matricular-se a titulacions com ADE, Dret, Educació Infantil o Educació Primària seguirà costant entre 900 i prop de 1.700 euros (a raó de 25,27 e. per crèdit + serveis complementaris), en funció del nivell de renda familiar, tot i que la majoria dels estudiants paga el preu més alt.

Un curs complet del grau d'Arqueologia o Belles Arts, com de tots aquells estudis catalogats de coeficient B, costarà entre poc més de 1.200 i 2.300 euros.

Finalment, els que matriculin a una enginyeria i no demanin acollir-se a la bonificació generalitzada, o els que ho facin a graus com Medicina o Veterinària, hauran d'aportar entre 1.300 i més de 2.500 euros, també d'acord amb la seva renda familiar.

FRACCIONAR EL PAGAMENT
El nou decret de preus mantindrà la possibilitat de satisfer l'import de la matrícula en tres pagaments i crea una nova modalitat de pagament fraccionat de fins a 10 mesos, amb un cost addicional de només 24 euros anuals.
Estudiants accedint a la UIC
 

16/6: La UIC celebra sessions informatives al campus de BCN


El campus de Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) organitza per al dimarts de la setmana vinent, 16 de juny, a partir de les 6 de la tarda, una nova tanda de sessions informatives adreçades als estudiants que finalitzen el Batxillerat i a les seves famílies.

Els interessats en els graus de Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual, Humanitats i Estudis Culturals, Educació Infantil, Educació Primària, Dret o bé en els estudis d'ADE i Arquitectura (que poden cursar-se 100% en anglès), podran assistir a una xerrada i visitar les instal·lacions.

El 19.6 i el 3.7 la UIC celebrarà proves d'admissió per a tots aquells que aspirin a cursar un dels seus graus.
La seu de Blanquerna Salut, al
carrer Padilla de Barcelona

 

Nutrició + Farmàcia, nous estudis simultanis a Blanquerna Salut
 

La Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL oferirà el curs vinent la possibilitat de cursar de forma simultània, a partir de segon, el grau en Nutrició Humana i Dietètica i el grau en Farmàcia.

Una adaptació del pla d'estudis de Nutrició Humana i Dietètica possibilitarà que els estudiants de Farmàcia, que Blanquerna imparteix conjuntament amb l'Institut Químic de Sarrià (IQS), puguin cursar paral·lelament assignatures de Nutrició

D'aquesta manera, en finalitzar els estudis de Farmàcia, als que hagin optat per simultanejar els estudis els restaran entre 70 i 96 crèdits ECTS per obtenir el títol de Nutrició, en funció de la menció escollida.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email