No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El centre El Carme, a l'esquerra, i l'edifici central de la UB on ara s'imparteix Hispàniques.

La UB impartirà Filologia Hispànica a Badalona i la UdL Infermeria a Igualada


La Universitat de Barcelona (UB) ofereix el setembre vinent 30 places de primer curs del grau de Filologia Hispànica a Badalona. Els estudis s'impartiran al centre cultural El Carme, situat al centre de la població, on la UB ja té, des del 2013, una de les seus de la seva Escola d'Idiomes Moderns. Badalona s'incorpora d'aquesta manera a la llista de ciutats catalanes que ofereixen estudis universitaris, que ja en són 29.

D'altra banda, i també coincidint amb l'inici del curs 2015-2016, la Universitat de Lleida (UdL) començarà a impartir el grau d'Infermeria a Igualada, on oferirà per primer cop 40 places de primer curs.


La UB continuarà impartint el grau de Filologia Hispànica a l'edifici històric de la plaça de la Universitat de Barcelona, amb una oferta de 120 places de primer. El curs passat la titulació va comptar amb 114 estudiants de nou ingrés.

Pel que fa al nou grau d'Infermeria de la UdL, Igualada recupera els antics estudis de l'escola universitària d'ATS, que va tancar el 1980.

La UdL continuarà impartint els estudis d'Infermeria a la capital del Segrià, tot i que ha redimensionat l'oferta. Paral·lelament, la universitat ha afegit a la seva programació una nova doble titulació relacionada amb aquests estudis, Infermeria + Fisioteràpia, que disposa de 25 places d'accés des de primer curs.
Una de les aules d'EINA.

16/6: EINA celebra una nova sessió informativa del grau de Disseny


Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la Universitat Autònoma (UAB), celebra dimarts vinent, 16 de juny, a les sis de la tarda, una nova sessió informativa, la darrera d'aquest curs,  per donar a conèixer els objectius, l'estructura, els cinc itineraris i el funcionament dels estudis del grau de Disseny que imparteix.

El grau d'Eina té una elevada taxa de rendiment (un indicador que fa referència al nombre de crèdits aprovats en relació als matriculats), que s'aproxima al 90%, i convalida crèdits als estudiants provinents d'alguns cicles formatius de grau superior.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email