No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
La UPC ofereix a Castelldefels 2 dobles graus amb places de 1r vinculats a l'aeronàutica

72 dobles graus tenen places de 1rDe les 165 dobles titulacions que impartiran el curs vinent les universitats catalanes (20 per primer cop), prop de la meitat, 72, ofereixen places de primer curs. A la resta, els estudiants s'hi poden incorporar a partir del segon o tercer any.

Al procés de preinscripció que es va iniciar el 2 de juny i que finalitzarà el pròxim 3 de juliol és possible optar a 59 dobles titulacions de les 7 universitats públiques i la UVic-UCC.  Les privades i la UOC, que no participen en el sistema de preinscripció, n'ofereixen 13 més.La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és la que ofereix un major nombre de combinacions que es poden començar a cursar des que l'estudiant ingressa a la universitat: 12, una de les quals, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica + Enginyeria Mecànica, de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS).

La majoria d'aquests estudis combinats oferten poques places, però n'hi ha algun, com és el cas d'ADE + Dret de la UAB (un dels que tenen més demanda), que n'arriba a oferir 80.

LA NOTA D'ADMISSIÓ MÉS ALTA DEL 2014
Dins de la mateixa universitat, sobresurt, però, Física + Matemàtiques, amb 20 places de primer, que el juliol del 2014 va rebre 50 sol·licituds en primera opció, convertint-se, juntament amb la doble titulació idèntica que programa la Universitat de Barcelona (UB), amb 51 peticions preferencials per adjudicar-se també 20 llocs, en els estudis amb la nota de tall més alta del sistema universitari català.

Després de la UAB, les universitats que compten amb més dobles titulacions per a estudiants que ingresssen per primer cop a la universitat són la Universitat de Girona (UdG), amb 11; la UB, que n'imparteix 10; la Universitat de Lleida (UdL), amb 8, i la Rovira i Virgili de Tarragona (URV), que en programa 7.

BONA DEMANDA
Hi ha títols, com el grau de Biotecnologia + Bioquímica i Biologia Molecular de la URV, on la demanda també deixa molt enrere l'oferta: el 2014 va sumar 58 sol·licituds en primera opció per a 10 places.

Una altra de les alternatives més desitjades és la combinació d'Educació Infantil + Educació Primària, amb 59 demandants preferencials per a 30 places a la mateixa URV i 68 per repartir-se'n 50 a la UdG.

A la UdL, la doble titulació de CAFE+ Fisioteràpia, amb 25 llocs, va tenir 42 demandants ara fa un any. Lleida estrena aquest any Veterinària + Ciència i Producció Animal, que compta amb 60 places.

En el terreny de les enginyeries, a banda del doble grau de l'EUSS esmentat més amunt, el campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica (UPC) inaugura aquest any Enginyeria de Sistemes Aeroespacials + Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes Aeroespacials + Enginyeria Telemàtica.

L'OFERTA DE LES PRIVADES
Pel que fa a les universitats privades, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic - UCC), l'única que es regeix pel mateix sistema d'ingrés (la nota de tall) que les públiques, disposa de 3 dobles graus amb places de primer curs.

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) en programa 6, i Blanquerna, de la Ramon Llull (URL), un.
La Salle ofereix prop d'una
vintena de títols de grau

La Salle disposa de 9 modalitats de beques per a alumnes de nou ingrés

 
La Salle, de la Universitat Ramon Llull, que imparteix prop d'una vintena de graus, alguns dels quals en anglès, disposa d'un ampli programa de beques per a estudiants de primer curs, amb 9 modalitats d'ajuts que, en alguns casos, arriben a finançar el 80% del cost de la matrícula.

El centre compta amb línies d'ajut per a estudiants de famílies que pateixen dificultats econòmiques i per a candidats amb un bon o un excel·lent expedient acadèmic, però també atorga beques de mobilitat, per a treballs de col·laboració o als alumnes que procedeixen de col·legis de La Salle.

El 2 de juliol el centre celebra una nova jornada de sessions informatives per donar a conèixer els seus estudis i les instal·lacions on s'imparteixen.
La UAB té 3 CFGS d'hoteleria

Jornada de Portes Obertes als cicles
formatius de grau superior de la UAB

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitza aquest dijous, 18 de juny, a la tarda, una jornada de portes obertes per presentar els sis cicles formatius de grau superior (CFGS) que ofereix la Fundació UAB al campus de Bellaterra.

Dins de l'àmbit de l'economia i l'empresa, el centre imparteix els cicles d'Administració i finances i de Comerç internacional, i, en el terreny de la prevenció, Prevenció de riscos professionals.

On l'oferta és més gran, però, és en el camp de l'hoteleria i el turisme. La UAB programa el curs vinent els cicles de Direcció de cuina i de Direcció de serveis de restauració, que es poden cursar també de forma conjunta i permeten obtenir un doble títol en tres anys.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email