No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Les universitats ofereixen més de 1.000 places de 1r per formar mestres d'Infantil.

Els estudis d'Educació Infantil són els que menys s'abandonen a 1rEntre els 10 estudis de grau que registren menys desercions a primer curs n'hi ha tres d'Educació Infantil.

A la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que ofereix 130 places, només un 2% dels que s'hi van matricular el 2013 ho van déixar córrer durant el primer any.

A la Universitat de Lleida (UdL) l'índex d'abandonament prematur es va limitar al 3,3%, i en un dels tres graus d'aquesta titulació que imparteix la Rovira i Virgili de Tarragona (URV), al 4,3%, segons les últimes dades de la Secretaria d'Universitats que ja es poden consultar a UNportal.Només els estudis de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB) i de la UAB rivalitzen amb els d'Infantil al capdavant del rànquing de graus amb menys baixes durant el primer curs.

A l'àmbit dels estudis tècnics, sobresurt l'Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials  de la Politècnica (UPC), amb un percentatge del 3,2% de desercions.

La UAB té tres estudis més al top-10 d'aquesta categoria: Microbiologia, Bioquímica, i Nanociència i Nanotecnologia, mentre que els estudis de Psicologia de la UVic-UCC aconsegueixen tancar la llista dels més ben situats. Darrere d'aquest grau n'hi ha 44 més amb menys d'un 10% de fuites durant el primer any. Universitats no fa un seguiment d'aquest indicador als centres privats, excepte en el cas dels de la UVic-UCC.

TITULACIONS AMB ELEVATS RENDIMENTS
Quatre graus d'Educació Infantil tornen a aparèixer entre les 10 primeres posicions de l'estadística de millors rendiments, la que mesura el nombre de crèdits aprovats en relació als matriculats, tot i que aquesta classificació està liderada pels estudis de Ciències Biomèdiques de la UB i pel doble grau de Biologia + Biotecnologia de la Universitat de Girona (UdG).

GRAUS AMB MILLORS TAXES DE GRADUACIÓ
Els bons resultats del grau d'Infantil es reflecteixen també al rànquing de titulacions on hi ha més estudiants que es graduen en el temps teòric previst. Educació Infantil aconsegueix ocupar dues posicions entre les deu primeres, només per darrere d'Infermeria, que en té tres. Si s'analitzen les universitats per separat, les bios son les titulacions amb millors taxes de graduació en la majoria dels casos.
La Facultat Pere Tarrés ofereix
Educació Social i Treball Social

La Facultat Pere Tarrés organitza una sessió informativa de graus


La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull oferirà, el dilluns 14 de setembre, a partir de les 19 hores, una sessió informativa dels graus d'Educació Social i Treball Social.

Una de les fortaleses dels dos estudis és la seva elevada taxa d'inserció laboral. D'acord amb l'última enquesta de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari, realitzada el 2014, el 80% dels graduats en Educació Social de la Facultat Pere Tarrés troben feina abans que hagi passat un any de la finalització dels seus estudis.

En el cas de Treball Social, 12 mesos després d'haver-se graduat, un 71% dels titulats està treballant. D'aquests, la immensa majoria aconsegueix una ocupació abans de tres mesos.
La Bioinformàtica obre un nou
ventall d'opcions professionals

 

Gimbernat incorpora els estudis de Bioinformàtica a l'oferta d'FP


Una de les novetats de l'oferta de Cicles de Grau Superior (CFGS) del nou curs, que s'inicia a finals de setembre són els estudis en Bioinformàtica, que s'ofereixen com una especialitat dins del CFGS en Desenvolupament d'Aplicacions Web, o sigui amb un perfil professional propi.

Un dels dos únics centres que ofereixen aquests estudis és Gimbernat Formació, que els imparteix al campus de les seves Escoles Universitàries de Sant Cugat del Vallès, on també programa un grau universitari singular, el d'Informàtica i Serveis.

El nou CFGS, de dos cursos de durada, s'ha dissenyat per formar tècnics superiors en informàtica que puguin treballar en sectors com el bioquímic o el de la biomedicina.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email