No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
La Facultat de Veterinària de la UAB, on s'ofereix un dels graus demandats pels titulats

Què volen estudiar els titulats universitaris?



Medicina i Fisioteràpia, però també Farmàcia, Veterinària, Infermeria i Psicologia, ocupen els primers llocs entre les demandes dels titulats universitaris que aspiren a tornar a les aules per poder cursar una segona titulació.

Un 3% de l'oferta de places de cadascuna de les titulacions que s'ofereixen a la preinscripció universitària es reserva per a aquesta modalitat d'estudiants, un percentatge idèntic al que es destina per als que superen la prova d'accés per a majors de 25 anys. Un altre 1% de les places és per als que aproven l'examen reservat per a més grans de 45 anys sense estudis universitaris previs.

Una trentena de titulats universitaris han aconseguit accedir aquest curs als estudis de Medicina dels 7 centres públics del sistema universitari català que n'imparteixen, amb una nota de tall d'entre un 8,530 i un 8,800, exigida en aquest cas al campus Clínic de la Universitat de Barcelona.

CONCENTRACIÓ A CIÈNCIES DE LA SALUT
Fisioteràpia, amb qualificacions d'accés de fins a un 8,400 a la Universitat Autònoma, i Infermeria (on el campus Clínic reclamava al juliol un 8,000) també es troben entre els graus que desperten l'interès dels que ja tenen un títol universitari a la butxaca. Com passa també amb Nutrició Humana i Dietètica i Odontologia, que formen part de la mateixa branca de coneixement: Ciències de la Salut.

Una cosa semblant succeeix amb els estudis de Psicologia, Ciències Biomèdiques i Veterinària, que comparteixen família amb els anteriors.

ALTRES INTERESSOS
A banda de les Ciències de la Salut, la major part dels titulats que aposten per ingressar de nou a la universitat pretenen accedir a algunes bios i als graus de Dret, Comunicació Audiovisual, Periodisme, Educació Infantil, Educació Primària i Educació Social.

Unes poques enginyeries (Biomèdica, per exemple) i estudis lingüístics també formen part dels seus interessos, encara que en una proporció menor.
Una estudiant fent pràctiques
hospitalàries de simulació

Gimbernat ofereix places de matrícula lliure a Infermeria, Fisio i Informàtica


Les Escoles Universitàries Gimbernat de Sant Cugat del Vallès, adscrites a la Universitat Autònoma (UAB), ofereixen places en el tercer i últim període de la preinscripció del curs 2015-2106, anomenat matrícula lliure, als  graus d'Infermeria, Fisioteràpia i Informàtica i Serveis.

La preinscripció, que s'inicia el divendres 9 d'octubre i finalitza el dimarts 13, es pot formalitzar a través del web https: accesnet.gencat.cat.

Els tres graus universitaris que s'imparteixen a Gimbernat tenen un alt contingut pràctic i uns elevats índexs d'ocupabilitat. A Infermeria les pràctiques s'inicien a primer curs; Fisioteràpia disposa de fins a 5 itineraris d'especialització, i els estudis d'Informàtica i Serveis mantenen una estreta connexió amb el món de l'empresa.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email