No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Arquitectura Tècnica està pagant la crisi que ha patit el sector de la construcció.

Les universitats públiques i la UVic-UCC reobren la matrícula del 9 al 13 d'octubre

Dret, Medicina i Psicologia (també Educació Social, Criminologia, Química, Mates i Pedagogia) ja han penjat el cartell de complet
ADE té 35 vacants (cap a BCN) entre les 2.145 places que oferia a preu públic

A les Bios els queden 16 llocs per omplir d'un total de 1.105 places

Els graus d'Infantil i Primària encara poden matricular un centenar d'alumnes
A les portes que s'obri l'últim període de matrícula del curs 2015-2016 ( del 9 al 13 d'octubre), a les 7 universitats públiques i a la universitat privada UVic-UCC que participen en el procés de preinscripció, algunes titulacions estan a vessar (Dret, Medicina, Psicologia, Educació Social, Treball Social, Criminologia, Química, Matemàtiques, Física i Pedagogia) o gairebé plenes (ADE, les bios, Educació Infantil i Educació Primària, Infermeria, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques, Enginyeria Informàtica i Enginyeria en Tecnologies Industrials), però també n'hi  ha que necessiten trobar estudiants, com Arquitectura Tècnica, les filologies o els estudis de Geografia i Història.

Hi ha enginyeries que van coixes, i encara és possible matricular-se a bona part dels graus de Disseny i Turisme. També queda per ocupar una petita part de l'oferta de Fisioteràpia, Filosofia i Traducció i Interpretació.

Un primer cop d'ull a les dades que acaba de donar a conèixer el Consell Interuniversitari de Catalunya permet observar que més d'un 40% de l'oferta del grau d'Arquitectura Tècnica, que en alguna universitat s'anomena Ciències i Tecnologies de l'Edificació, està vacant. Tot el contrari del que succeeix amb Arquitectura, que disposa de 600 places i només en té 15 de disponibles.

SORPRESA A INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ
L'èxit d'ADE es fa extensible als estudis d'Economia i també als d'Empresa. Sorprenen també els bons resultats dels estudis d'Informació  i Documentació de la Universitat de Barcelona (UB), que han aconseguit 80 matriculats, o sigui, omplir les aules de primer curs.

Tot i que els resultats de la matrícula del curs 2015-2016 són encara provisionals, a l'espera del que succeeixi en el nou període que s'obre demà, la primera impressió és que el nombre de vacants ha baixat sensiblement respecte l'any passat. El redimensionament de l'oferta en segons quins títols i el millor comportament de la demanda d'algunes titulacions explicarien que les més de 5.000 places encara disponibles l'octubre de l'any passat, a les portes del curs 2014-2015, s'hagin reduït, 12 mesos després, a poc més de 4.000.

Caldrà esperar, però, a conèixer el comportament de la matrícula als centres de les tres universitats privades que no participen en el procés de preinscripció -Ramon Llull (URL), Internacional (UIC) i Abat Oliba (UAO)- i a la Universitat Oberta (UOC), per poder mesurar com ha evolucionat finalment la demanda.
El nou postgrau s'impartirà 
de novembre a juny. 

La UIC torna a oferir el postgrau
en Direcció de Centres Educatius


La Facultat d'Educació de la Universitat Internacional (UIC) programa a partir del mes de novembre, i fins al juny, un postgrau de 3o crèdits ECTS en Lideratge i Direcció de Centres Educatius adreçat tant a responsables d'escoles i col·legis que vulguin millorar les seves habilitats i competències directives com a titulats universitaris interessats a exercir aquest tipus de responsabilitats.

El curs, que s'impartirà amb caràcter presencial els dilluns i els dimecres a la tarda, té un contingut eminentment pràctic.

Els participants aprendran a dissenyar programes de millora i innovació educativa i a avaluar el funcionament dels centres, entre d'altres objectius. Es busca contribuir, en definitiva, a convertir els directors en agents de canvi del món educatiu.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email