No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Fer d'arqueòleg, jurista o documentalista és a l'abast dels alumnes de secundària


Un tast d'universitatLes activitats per a alumnes d'ESO i Batxillerat, des de la simulació d'un judici a un taller on es mostra com s'assisteix un part, s'ofereixen durant tot el curs, però cal inscriure-s'hi el més aviat possible per participar-hi


Les universitats es mouen per donar a conèixer la seva oferta als futurs alumnes i atraure'ls cap als seus graus. Un ampli ventall d'activitats serveixen per introduir els alumnes d'ESO, Batxillerat i CFGS als estudis superiors i despertar o orientar vocacions cap a una o altra disciplina. Aquesta peça és un apunt sobre algunes iniciatives que s'organitzen en els àmbits de les ciències socials i humanes.


La Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona (UB) proposa un espectacle teatral d'una hora de durada amb set actors, La llista, que repassa la vida i l'obra de sis dels escriptors més rellevants de la història de la literatura catalana.

Entre Indiana Jones i la realitat, a la Facultat de Geografia i Història de la UB, és una activitat que permet fer d'arqueòleg i descobrir la investigació que es realitza als laboratoris de la facultat. I la Setmana de la Infocom ofereix tallers pràctics vinculats als ensenyament d'Informació i Documentació i Comunicació Audiovisual que s'imparteixen a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació, com el que ensenya a fer un vídeo viral o el que mostra de quina manera es poden millorar les cerques d'informació per internet.

Els Dissabtes del Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) permeten convertir-se per un matí en aprenent de jurista participant en una vista judicial simulada a la Facultat de Dret amb el seguiment, l'elaboració, la presentació i la resolució d'un cas real d'actualitat.

A Intèrpret per un dia, adreçat a estudiants d'ESO i Batxillerat amb coneixements de francès i alemany, els participants veuen en què consisteix la feina d'un intèrpret de conferències i les diferents modalitats d'interpretació existents: xiuxiuejada, consecutiva i simultània. També tenen a la seva disposició les cabines de la Facultat de Traducció i Interpretació per fer d'intèrprets d'un discurs que prèviament hauran preparat.

La Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona promou l'activitat Fem recerca!, consistent en tallers pràctics on es pot esbrinar, entre altres coses, què menjaven els íbers, i on es pot descobrir l'ús documental del cinema, com s'ajuda les mares en el moment del part o la manera de detectar aliments transgènics.
El centre, adscrit a la UPF,
imparteix dos títols de grau

Elisava ja ha obert les inscripcions
de les jornades de portes obertes

 

Elisava, l'Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona adscrita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), organitza fins al mes de juny cinc Jornades de Portes Obertes (JPO) a la seva
seu de la Rambla.

Les sessions, que es celebren sempre en dissabte, a partir de les 11 hores, es distribueixen entre els mesos d'abril (2), maig (2) i juny (1).

Elisava imparteix dues titulacions de grau, Disseny i Enginyeria de Disseny Industrial, a banda de tenir una àmplia oferta en màsters i postgraus.

A les JPO els estudiants i les seves famílies tenen l'oportunitat de conèixer a fons les característiques de cadascun dels estudis de la mà del professorat i els estudiants que cursen la titulació. Ja és possible inscriure's a qualsevol de les jornades.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email