No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El resultat de la selectivitat té un pes determinant en la nota d'accés a la universitat

Les notes de tall dels dobles graus són les que més baixen a l'octubreLes notes de tall d'octubre, que reflecteixen la qualificació mínima amb què ha accedit l'alumnat a cadascun dels centres universitaris un cop s'ha donat per tancada la matrícula del curs 2015-2016, reflecteixen que bona part dels canvis més acusats es concentren a les dobles titulacions que ofereixen places de primer curs.

A banda del que ha succeït amb aquestes titulacions, la nota del grau de Nàutica i Transport Marítim de la UPC ha reculat fins al 5,070 (-1,807 respecte al que es demanava el 10 de juliol); Belles Arts de la UB ha baixat del 6,864 al 5,220, o sigui 1,644 punts; Estudis d'Anglès i Espanyol de la UAB n'ha perdut 1,292 , quedant-se en un 5,492, i  Comunicació Cultural de la UdG ha caigut 1,219 punts, fins al 5,233.

La davallada en les notes definitives d'octubre, tot i que menys significativa, també afecta els tres estudis de Ciència i Tecnologia dels Aliments (UB, UAB i UdL) i els 3 de Ciències Ambientals (UB, UAB i UdG).

Entre les titulacions més demandades (Medicina, ADE, Dret, Educació Infantil i Educació Primària, Psicologia, Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques) només s'observen, en general, lleugeres modificacions.

El descens de les notes és força habitual entre els dobles graus d'ADE+ Dret (també a les combinacions d'ADE amb d'altres graus);  Ciències Ambientals + Geologia; Ciències Polítiques i de l'Administració + Dret; Criminologia + Dret; Enginyeria Elèctrica + Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i, fins i tot, a Fisioteràpia + Infermeria. Els dobles graus d'Infantil i Primària i els de Física i Matemàtiques (que tornen a tenir aquest any la nota més elevada) en són dues excepcions.

No cedeixen terreny, o bé només ho fan unes dècimes, les Enginyeries en Tecnologies Aeroespacials i Vehicles Aeroespacials, International Business Economics, i els graus de Física, tant a la UB com a la UAB, Genètica, Odontologia, Medicina i Veterinària.

La totalitat de les notes de tall del mes d'octubre ja es poden consultar a les fitxes dels estudis de grau d'Unportal.
Una sessió didàctica de l'EUSS

L'EUSS ofereix classes didàctiques
i tallers d'enginyeria per a Secundària


L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ofereix fins el mes de maig un programa d'Activitats Didàctiques Dirigides (ADD) adreçat als estudiants i professors de tecnologia de Batxillerat i CFGS.

Aquestes sessions formatives, que s'imparteixen des de fa més de 12 anys, volen proporcionar informació i orientació als futurs estudiants universitaris de les titulacions d'enginyeria que imparteix el centre.

Les principals activitats consisteixen en classes didàctico-pràctiques d'enginyeria (EUSS Activa), i d'experimentació al laboratori de resistència de materials (Labor EUSS). En aquests tallers els alumnes s'endinsen en el món de la domòtica, la robòtica i la representació virtual. Cal fer inscripció prèvia.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email