No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El cicle formatiu en Tècniques d'actuació teatral només s'imparteix a dos centres privats

Quins són els CFGS més cars?
 

 
Els preus d'alguns cicles privats de teatre, cuina i imatge i so s'enfilen per damunt dels 5.500 euros
 

Un estudi d'elaboració pròpia sobre els preus dels Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) mostra que els estudis d'Imatge i So, Teatre, Cuina i Imatge personal d'alguns centres privats es troben al capdamunt de l'oferta més cara.

Cursar un primer any del CFGS en Animacions 3D, jocs i entorns interactius en un d'aquests centres comporta haver de desemborsar fins a 6.800 e., mentre que la matrícula a Tècniques d'actuació teatral, únic cicle superior de la família de Teatre de l'oferta d'ensenyaments artístics, pot arribar a costar 5.700 e.

Mentre que als centres públics l'estudiant ha de pagar 360 e. per cadascun dels cursos, amb independència de quin CFGS es cursa, el gruix dels cicles als centres privats concertats se situa freqüentment per sota dels 2.000 e.

A partir dels 3.000 e. anuals és habitual trobar cicles de les famílies d'Hoteleria i Turisme, Sanitat i Activitats Físiques i Esportives, tot i que en la franja de 3.500 a 4.000 e. és possible detectar, fins i tot, algun estudi d'Administració i finances i d'Educació infantil.

De 4.000 e. en endavant, hi ha uns quants estudis d'Animacions 3D i,  més rarament, de Comerç Internacional.

A partir dels 6.000 e. , n'hi ha de teatre, cuina i imatge personal. Al top dels preus, els de la família d'Imatge i so, en particular els d'Animacions 3D, pels quals es demanen prop de 7.000 e. en un centre de l'Eixample barcelonès.

SORTIDES LABORALS
El cicle d'Animacions 3D s'ha començat a impartir en els últims anys i encara no es disposa de prou informació sobre el comportament de la inserció laboral dels graduats, tot i que es considera que es tracta d'un sector que ofereix interessants sortides professionals a curt termini. 12 centres, la majoria privats, tenen aquest CFGS a la seva programació.

L'anàlisi mostra que els CFGS que imparteixen els centres adscrits a les universitats públiques (UAB, UVic-UCC, UB i UdG) no figuren entre els més cars. El preu de la matrícula del CFGS de Comerç Internacional que programa la Fundació UAB, per exemple, es troba 1.000 e. per sota del que demana un col·legi del centre de Barcelona.
Una de les sessions amb docents
de Batxillerat que es fan a l'IQS

3.3: Jornada per a professors del Batxillerat tecnològic a l'IQS


En el marc de les jornades per a professors de Batxillerat,  l'Institut Químic de Sarrià (IQS) de la Universitat Ramon Llull organitza el 3 de març la jornada De la Física a l’Enginyeria: dels models teòrics a l’aplicació pràctica, dirigida a professors de Física, Dibuix Tècnic, Matemàtiques i d’altres assignatures de la modalitat del Batxillerat Tecnològic.

La jornada pretén ser un espai de trobada amb professors de Batxillerat amb l’objectiu de facilitar-los eines que els puguin ser útils en la docència de les seves respectives assignatures.

A més de dues conferències, la sessió comptarà amb el taller de demostracions en vídeo 10 experiències per a ensenyar física al Batxillerat i amb una visita guiada als laboratoris d’automàtica i de robòtica, així com a la sala d’impressió en 3D d’IQS.
Un grup d'estudiants en una de les
aules de Salesians Sarrià

Diumenge 28.2: Salesians Sarrià celebra la Jornada de Portes Obertes


El proper diumenge, 28 de febrer, de 10 a 13.30 hores, Salesians Sarrià celebrarà la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer l'oferta formativa per al proper curs.

El centre incorpora els estudis de Batxillerat internacional i programa tres nous cicles formatius com a novetats més destacades.

Salesians Sarrià oferirà el 2016-17 el Cicle de Grau Mitjà (CFGM) d'Atenció a les persones en situació de dependència i els Cicles de Grau Superior (CFGS) de Mecatrònica industrial i Disseny i gestió de producció gràfica.

Hi haurà sessions informatives generals per al Batxillerat i l'FP i xerrades per a cadascun dels cicles. També es podran visitar les instal·lacions.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email