No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Les biologies s'han convertit en els estudis més demandats en l'àmbit científic

Medicina i ADE, els més desitjatsEl dilluns 6 de juny s'inicia a Catalunya el període de preinscripció a les universitats públiques, als seus centres privats adscrits i a la UVic-UCC, que no es tancarà fins el primer de juliol, un cop s'hagin conegut les notes de la selectivitat.

Al llarg del mes de juny, els aspirants a ingressar a la universitat podran formular els seus desitjos, que previsiblement no s'apartaran dels plantejats ara fa un any, quan Medicina, amb prop de 3.000 peticions com a primera opció, i ADE, amb quasi 2.800, es van erigir en els estudis més demandats.Al top-10 de les preferències de la branca de Ciències de la Salut també hi figuren Infermeria i Psicologia, per davant de Fisioteràpia i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

PSICOLOGIA, UNA TITULACIÓ QUE INTERESSA DIFERENTS PÚBLICS
De fet, si als estudiants que manifesten el seu desig de cursar Psicologia com a primera opció s'afegeixen els que acaben per matricular-se en aquesta titulació a les universitats privades que no participen en el sistema de preinscripció i que també programen aquest estudis, com la Ramon Llull (URL) i l'Abat Oliba (UAO), i els de la Universitat Oberta (UOC), el grau de Psicologia només té un rival: ADE.

Els estudis d'ADE i assimilats, com Empresa Internacional a la Universitat de Barcelona (UB) o International Business Economics a la Pompeu (UPF), que aquest any acadèmic han sumat més de 2.750 primeres demandes, lideren el rànquing de preferències a Ciències Socials. Dret, Educació Primària, Educació Infantil, Educació Social i Periodisme vénen al darrere.

DISSENY, AL CAPDAVANT D'ARTS I HUMANITATS
Els graus de Disseny sobresurten a Arts i Humanitats. Les diferents opcions d'estudis de Traducció i Intepretació ocupen el segon lloc i Belles Arts la tercera. El grau d'Humanitats compta amb més seguidors en format virtual que presencial.

Les biologies encapçalen la classificació de desitjos de Ciències, per davant dels graus de Química. Els segueixen, per aquest ordre, Biotecnologia, Ciències Biomèdiques i Física.

INFORMÀTICA, LIDERATGE INDISCUTIT EN L'ÀMBIT  DE LES ENGINYERIES
L'Enginyeria Informàtica reina a la branca de Enginyeries i Arquitectura. A força distància se situen les enginyeries en Tecnologies Industrials i Mecànica, que rivalitzen amb els estudis d'Arquitectura que, malgrat les envestides provocades per la crisi de la construcció, conserven una demanda notable.
La cuinera Ada Parellada, que
col·labora en la impartició del
CFGS en Direcció de Cuina

La UAB aposta pels CFGS de Direcció de Cuina i Comerç Internacional


La Fundació UAB imparteix al campus universitari de Bellaterra els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) en Direcció de Cuina i Comerç Internacional, tots dos de dos anys de durada, que proporcionen als graduats una acreditació en anglès i francès per millorar la seva inserció al mercal laboral.

El CFGS en Direcció de Cuina compta amb la col·laboració de la cuinera Ada Parellada i programa les pràctiques obligatòries en  restaurants de referència.

Pel que fa al CFGS en Comerç Internacional, i a banda de la formació en anglès i francès, els estudis preveuen classes de xinès comercial i les pràctiques es realitzen en empreses amb una clara vocació exportadora.

Els dos CFGS organitzen sessions informatives el divendres 10 de juny,a partir de les 18 hores, i el dissabte 2 de juliol, a les 12 del migdia.
Els estudiants del grau
d'Informàtica i Serveis poden
compaginar l'estudi amb la feina

Gimbernat ofereix FP en informàtica conectada amb un grau universitari


Les Escoles Gimbernat de Sant Cugat del Vallès, adscrites a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), imparteixen dos cicles d'FP de la família d'Informàtica i Comunicacions: el cicle de grau mitjà (CFGM) en Sistemes Microinformàtics i Xarxes i el CFGS en Desenvolupament d'Aplicacions Web, amb el nou perfil professional en Bioinformàtica.

Des d'aquest darrer cicle es pot accedir al grau en Informàtica i Serveis, uns estudis únics a la programació del sistema universitari català, que també formen part de l'oferta de Gimbernat.

Els estudis d'Informàtica i Serveis, amb una estreta connexió amb el món de l'empresa que fa que tinguin un elevat índex d'ocupabilitat, són fàcilment compaginables amb una feina. Això fa que resultin atractius per als graduats en CFGS que treballen i que no volen renunciar a continuar estudiant.
Copyright © Unportal, All rights reserved.

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) 15/1999, del 13 de desembre, les vostres dades de caràcter personal seran recollides en un fitxer, el responsable del qual és Colwith Road, SL, amb la finalitat de poder-vos enviar aquest butlletí i d'altres informacions relacionades amb la nostra activitat.

Colwith Road, S.L. es compromet a respectar-ne la confidencialitat i a utilitzar les vostres dades només per a les finalitats descrites. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l'adreça info@unportal.net o enviant un escrit al carrer Roger de Llúria, núm. 93, principal 1a. 08009 de Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email