No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Estudiants de la doble titulació de la UdG durant una sessió de pràctiques

Educació Infantil + Primària, el grau amb millor rendiment

 

La doble titulació d'Educació Infantil + Educació Primària figura en 4 dels 5 primers llocs del rànquing dels estudis amb un millor rendiment: les universitats de Vic (UVic-UCC), Rovira i Virgili de Tarragona (URV), Girona (UdG) i Barcelona (UB), tenen aquest doble grau molt ben posicionat en la categoria.


La doble titulació d'Educació Infantil + Educació Primària sobresurt al Top-10 de titulacions amb millors rendiments, que mesura el percentatge de crèdits aprovats en relació als matriculats. A la UVic-UCC, la URV, la UdG i la UB aquest indicador se situa en la forquilla d'entre el 98,4% i el 97,6%. Tot i així, la doble titulació d'ADE + Finances i Comptabilitat de la URV, amb un rendiment de més del 99%, és la que encapçala el rànquing.

La Universitat Autònoma (UAB) té dos graus entre els 10 més ben posicionats,
el d'Infermeria del centre adscrit de Sant Pau, on el estudiants aproven 97 de cada 100 crèdits, i els estudis de Publicitat i Relacions Públiques, amb un percentatge semblant. Per davant es troben els graus de Comunicació Audiovisual i ADE + Dret de la Pompeu (UPF) i el d'Educació Infantil de la UVic-UCC.

Pel que fa a les universitats que no participen en el procés de preinscripció públic (de les quals no es disposa de dades de graduació però sí de rendiment), els graus on s'observa una major proximitat entre el nombre de crèdits matriculats i els aprovats són el d'Educació Infantil de la Universitat Internacional (UIC), amb una taxa del 97,1%, els de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting (96,2%) i Comunicació Audiovisual (95,7%) de Blanquerna (Universitat Ramon Llull), i Medicina i Infermeria, també de la UIC, amb un índex del 95,5%.


EL TOP -10 ALTERNATIU DELS DOBLES GRAUS DEL CFIS DE LA POLITÈCNICA
No s'han inclòs en el Top-10 de les titulacions amb un millor rendiment que es pot consultar a Unportal els dobles graus del Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) de la Universitat Politècnica de Catalunya (tot i que 15 de les 17 dobles titulacions que imparteix aquest centre figurarien en aquesta categoria), donat que són estudis molt singulars, als quals s'hi accedeix a través d'una prova específica, i que compten amb molt pocs estudiants.

Sis de les 17 dobles titulacions del CFIS tenen un rendiment del 100%; en 4, el rendiment és del 99%, en 2, del 98%, i en 3 del 97%.
Els laboratoris de l'IQS són una
peça clau del seu model formatiu

L'oferta de graus de l'IQS posa el focus en les pràctiques i la inserció laboral


L'Institut Químic de Sarrià (IQS) de la Universitat Ramon Llull ofereix, a l'àrea cientificotècnica, els graus de Química, Enginyeria Química, Farmàcia, Biotecnologia i Enginyeria en Tecnologies Industrials. Tots tenen l'objectiu de proporcionar als estudiants una sòlida base experimental i per això destinen un 50% de l'horari lectiu a pràctiques en laboratoris d'última tecnologia.

A l'àrea de gestió, l'IQS imparteix el grau d'ADE, que es pot cursar íntegrament o parcial en anglès, i que possibilita els intercanvis amb universitats estrangeres. L'oferta es completa amb el programa de dobles graus, que multipliquen les opcions laborals al finalitzar els estudis.

Totes les titulacions inclouen pràctiques obligatòries en empreses perquè els estudiants posin a prova els seus coneixements en entorns reals.
El centre està situat a l'entrada
de Mataró, al costat del mar
TecnoCampus estrena dos graus i una doble titulació amb places de 1r curs

L'oferta d'estudis de Tecnocampus, situat a Mataró i adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), incorpora el grau Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis, una fórmula que permet cursar assignatures de 8 graus durant el primer any i decidir-se per un d'ells a segon curs, i el grau de Fisiotèràpia, que fins ara s'impartia de forma conjunta amb Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

El centre també impartirà per primer cop tres nous dobles graus, un dels quals amb 20 places de primer: Enginyeria Informàtica de Gestió + Disseny i Producció de Videojocs.

Les sinèrgies entre estudis, la relació constant i personalitzada amb el professorat i el suport als estudiants amb idees de negoci són alguns dels aspectes que es potencien des del centre.
Copyright © Unportal, All rights reserved.

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) 15/1999, del 13 de desembre, les vostres dades de caràcter personal seran recollides en un fitxer, el responsable del qual és Colwith Road, SL, amb la finalitat de poder-vos enviar aquest butlletí i d'altres informacions relacionades amb la nostra activitat.

Colwith Road, S.L. es compromet a respectar-ne la confidencialitat i a utilitzar les vostres dades només per a les finalitats descrites. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l'adreça info@unportal.net o enviant un escrit al carrer Roger de Llúria, núm. 93, principal 1a. 08009 de Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email