No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El sector industrial de l'automoció ocupa a Catalunya més de 90.000 treballadors

La UPC impartirà l'única Enginyeria d'Automoció a preu públic d'EspanyaLa Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) preveu oferir el setembre de l'any vinent, a l'inici del curs 2017-2018, 40 places de primer curs del grau d'Enginyeria d'Automoció a preu públic, una titulació fins ara inexistent a la programació universitària catalana.

Els estudis que s'impartiran a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa i que, partir de 4t, també es podran cursar a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona, no tenen competència a la universitat pública espanyola. Els nous estudis, de quatre anys teòrics de durada (240 ECTS) i que s'impartiran parcialment en anglès, permetran accedir al màster en Enginyeria d'Automoció que la UPC ofereix des del curs 2012-2013.

El grau compta amb el suport del Clúster de la Indústria d'Automoció a Catalunya, cosa que possibilitarà que els estudiants puguin fer pràctiques professionals a les empreses d'automoció i que facilitarà la inserció laboral dels titulats, a banda que hi hagi especialistes del sector que puguin col·laborar com a docents. D'aquí al 2030 es preveu una demanda anual d'uns 70 enginyers per poder satisfer les necessitats de creixement d'aquest sector industrial a Catalunya.


UN NOU GRAU INTERUNIVERSITARI EN ANGLÈS
Coincidint amb l'anunci de la creació de la nova Enginyeria en Automoció, la UPC ha avançat que, també el curs que ve, pretén posar en marxa un nou grau interuniversitari en anglès, de la mà de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La titulació no disposa encara de l'aprovació de la Generalitat.

El grau, batejat amb el nom de Barcelona Engineering and Economical Studies, de 4 anys de durada (240 ECTS), vol proporcionar una formació transversal als enginyers. Una part dels estudis es desenvoluparien fora de Catalunya.

Els estudis, que comptaran amb suport i finançament empresarial, disposaran d'un sistema propi de selecció d'estudiants i de professorat i, tot i que no seran sostinguts amb fons públics, el preu de la matrícula es vol que sigui l'equivalent al que costen els graus del sistema públic.
Un grup d'estudiants a les aules
del Tecnocampus de Mataró

Tecnocampus ofereix prop d'una vintena de màsters i postgraus


L'oferta d'estudis de postgrau de Tecnocampus, el centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) situat a Mataró, inclou dos màsters universitaris, un dels quals vinculat a les ciències de la salut, Cronicitat i Dependència (90 ECTS), que es cursa de forma semipresencial, i el màster en Emprenedoria i Innovació (60 ECTS), de caràcter presencial i relacionat amb l'àmbit de l'empresa.

A banda d'aquests dos títols oficials, Tecnocampus imparteix una quinzena de màsters i postgraus propis. Una de les últimes incorporacions a l'oferta ha estat el màster en Producció Executiva de Ficció per a Televisió, que consta de 60 crèdits ECTS. Aquest estudis, dissenyats amb la productora Diagonal TV/ Gestmusic Endemol, també es poden cursar en un format més reduït (30ECTS) que dóna accés a un diploma de postgrau.
Copyright © Unportal, All rights reserved.

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) 15/1999, del 13 de desembre, les vostres dades de caràcter personal seran recollides en un fitxer, el responsable del qual és Colwith Road, SL, amb la finalitat de poder-vos enviar aquest butlletí i d'altres informacions relacionades amb la nostra activitat.

Colwith Road, S.L. es compromet a respectar-ne la confidencialitat i a utilitzar les vostres dades només per a les finalitats descrites. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l'adreça info@unportal.net o enviant un escrit al carrer Roger de Llúria, núm. 93, principal 1a. 08009 de Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email