No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Informadors i estudiants a l'estand de la UB, ahir, primer dia del Saló de l'Ensenyament

 

BALANÇ PROVISIONAL DE NOVES TITULACIONS

6 nous graus a preu públic,

16 a preu privat 


El curs 2017-2018 s'estrenarà al setembre amb un mínim de 22 noves titulacions de grau que s'afegiran a les més de 700 (si comptem les versions en anglès i els dobles graus) que ja es poden cursar a les 12 universitats públiques i privades de Catalunya. Sis dels nous títols, tots enginyeries, s'oferiran a preu públic, mentre que 16 noves titulacions més pertanyen a centres privats adscrits a universitats públiques o bé a universitats privades.
 

UNPORTAL. Barcelona
A la relació de novetats que hem anat donant a conèixer (veure les newsletters 175 i 176) s'han d'afegir dos graus de Màrqueting de 4 anys teòrics de durada impartits per EAE, adscrit a la Politècnica (UPC), i ESIC, un centre que està en vies d'adscriure's a la Rovira i Virgili de Tarragona (URV).

Un tercer centre adscrit, en aquest cas a la Pompeu Fabra (UPF), ESCI, programarà un títol de 180 crèdits (3 anys) que s'impartirà íntegrament en anglès: Urban Sciences. Es convertirà en la sisena titulació d'aquesta modalitat més curta que s'oferirà per primer cop a Catalunya el curs 2017-2018, la desena si sumem les quatre que ja es poden cursar aquest curs.

Finalment, la Universitat Oberta (UOC), incorporarà Arts i Relacions Internacionals, estudis tots dos de 240 crèdits.

PROGRAMACIÓ OBERTA
La relació de novetats podria anar creixent durant les pròximes setmanes fins acostar-se als 30 títols. La Universitat de Lleida, per exemple, treballa amb la hipòtesi d'oferir fins a 5 noves dobles titulacions: Llengües Aplicades i Traducció + Filologia Hispànica; Llengües Aplicades i Traducció + Estudis Anglesos; Llengües Aplicades i Traducció + Filologia Catalana i Estudis Occitans; Estudis Internacionals + Estudis Anglesos, i Conservació de la Natura + Enginyeria Forestal.

LA URV DE TARRAGONA DESEMBARCA A BCN
La URV sembla no haver descartat del tot el grau de 3 anys en Tècnic de Bioprocessos, i un segon centre vinculat a la universitat tarragonina, IGEMA, es planteja oferir ADE. Tant aquest grau com el que ha programat ESIC, que està pendent del vistiplau de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU), s'impartirien a Barcelona, amb la qual cosa la URV desembarcaria per primer cop a la capital catalana, com abans ho van fer la Universitat de Girona (UdG) i la UdL, a través de l'oferta de centres adscrits.

UN NOU TÍTOL VIRTUAL DE 3 ANYS
La UOC, que també ha dissenyat una nova titulació de 3 anys, Ciència per a la Salut i el Benestar ( la segona de curta durada que programa), oferirà també Relacions Internacionals (240 crèdits), un grau que fins ara només impartia Blanquerna (Universitat Ramon Llull).
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email