No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Una classe a la Facultat d'Economia de la UB, el centre que acollirà un nou grau de 3 anys

 

Nous graus de 3 anys:
l'estat de la qüestió


Dos nous estudis públics de tres anys, Empresa Internacional (UB) i Tècnic en Bioprocessos Alimentaris (URV), aspiren a impartir-se per primer cop

El CITM de la UPC, L'ESCAC de la UB, l'IQS i La Salle de la URL, i les universitats de Vic i Abat Oliba, programen 7 graus més a preu privatUNPORTAL. BARCELONA
Quan falten 20 dies perquè s'iniciï la preinscripció universitària per al curs 2017-2018, tot sembla indicar que, finalment, el sistema universitari català estrenarà al setembre 9 graus de 3 anys de durada (180 crèdits), dos dels quals a preu públic, Empresa Internacional, de la Universitat de Barcelona (UB), i Tècnic de Bioprocessos Alimentaris, de la Rovira i Virgili de Tarragona (URV).

Els estudis de la UB tindran una càrrega important de crèdits en anglès i els de la URV conviuran amb un nou grau de 4 anys, Enginyeria de Processos i Aliments, que la mateixa URV té previst posar en marxa de forma paral·lela.

Els dos graus es troben encara pendents del vistiplau de les respectives comissions de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU), que han de constatar que compleixen els requisits exigits. Amb aquests, ja seran tres els estudis de 3 anys a preu públic, després que la Pompeu Fabra (UPF) estrenés, el setembre del 2016, el grau en Global Studies.

Dels 5 estudis públics de 180 crèdits que el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) va autoritzar l'octubre passat enviar a l'AQU per a la seva verificació, només aquest dos han arribat al final del procés.

VISTIPLAU PER ALS NOUS ESTUDIS DEL CITM
Set graus més a preu privat esperen ser inclosos a la relació de nous graus més curts que es començaran a impartir el curs vinent. De moment només hi ha constància del resultat favorable, emès per l'AQU, dels estudis de 3 anys de Disseny, Animació i Art Digital proposats pel CITM de la Politècnica (UPC).

Resten pendents del veredicte definitiu Cinematografia de l'ESCAC (UB), una reconversió dels actuals estudis de 4 anys; Màrqueting Internacional en una Economia Digital de l'Institut Químic de Sarrià de la Ramon Llull (URL); dos graus nous de La Salle (URL): Desenvolupament de Software i Desenvolupament de Multimèdia; Emprenedoria i Economia Digital de la UVic-UCC, i Global Business de l'Abat Oliba (UAO).

L'OFERTA ACTUAL
A banda del grau de Global Studies (UPF) ja esmentat, al sistema universitari català ja s'imparteixen aquest curs 3 estudis més de tres anys de durada teòrica: el grau interuniversitari en anglès de Bioinformàtica (UPF-UB-UPC) que s'ofereix a preu privat sota el paraigua d'un centre adscrit a la UPF, ESCI; Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats, que oferta ENTI, adscrit a la UB, també a preu privat; i Disseny i Creació Digitals de la UOC.

Si no sorgeixen imprevistos, les  universitats catalanes oferiran places de primer curs de 13 graus de 3 anys a la preinscripció que s'inicia el 6 de juny, i que es tancarà el 3 de juliol.
Resoldre reptes, objectiu del
campus científic de Castelldefels

Activitats d'estiu per a estudiants de
secundària als campus de la UPC

 

La Universitat Politècnica (UPC) organitza, des de finals de juny i fins a mitjans de juliol, diferents activitats als seus campus adreçades a l'alumnat d'ESO, Batxillerat i FP i al professorat de secundària.

El campus de Castelldefels ofereix una estada d'una setmana, en règim de residència i pensió completa, durant els quals els estudiants han d'enfrontar-se a un seguit de reptes que han de resoldre valent-se de la ciència i la tecnologia.

Per als que no desitgen una activitat tan intensiva, el mateix campus programa tallers especialitzats, per exemple a Manresa i a Terrassa (en aquest cas només per al professorat), i a la Facultat de Matemàtiques de Barcelona i a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Sant Cugat del Vallès. El Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS) desenvolupa un campus científic propi.
La conferència, basada en el film
de J. A. Bayona, es fa al CITM

Xerrada sobre els efectes especials al
cinema al CITM de Terrassa


El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la UPC torna a posar en marxa el cicle de conferències sobre tecnologia Creative CITM. El cicle s'inaugura amb una xerrada sobre animació i multimèdia al sector de la publicitat, un dels àmbits referents del centre, que al setembre comença a impartir el grau en Disseny, Animació i Art Digital.

L'acte, que tindrà lloc el dijous 25 de maig a les 18 hores, a la seu del CITM de Terrassa, sota el títol de Un monstre em ve a veure - Creativitat i tècnica per VFX, anirà a càrrec de Ruben Llusia i Javier Verdugo, head of 2D i head of 3D de l’estudi Glassworks, que han participat en la postproducció i efectes especials de la producció de J. A. Bayona Un monstre em ve a veure

Les inscripcions són gratuïtes.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email