No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El edifici de la UB de la plaça de la Universitat, on s'imparteix Filologia Hispànica

 

Graus que guanyen matrícula /1


6 titulacions que participen en la preinscripció universitària que s'inicia el 6.6 no han deixat de guanyar estudiants de primer des del curs 2012-2013


UNPORTAL. BARCELONA
Tres graus que s'ofereixen a preu públic i tres més que s'imparteixen a preu privat perquè pertanyen a centres adscrits o bé a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) -una universitat que, tot i ser de caràcter privat, participa del sistema de preinscripció que comparteixen les 7 universitats públiques-, han vist créixer la matrícula de manera sostinguda, any rere any, des del curs 2012-2013, o sigui durant un quinquenni.

Cinc títols més, dos de públics i tres que s'oferten a preu privat, acumulen quatre anys ininterromputs d'augment de la xifra d'alumnes matriculats.COMUNICACIÓ I PERIODISME AUDIOVISUALS (UdL).- Aquests estudis, que s'imparteixen a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida (UdL), han comptabilitzat, el curs 2016-2017, 90 matriculats a primer curs, 33 més que el curs 2012-2013, quan n'eren 57.

RELACIONS LABORALS (UPF) .- Els estudis de la Pompeu Fabra (UPF) van registrar 183 matriculats el 2012. El nombre ha anat en augment cada any. Aquest curs n'han tingut 204.

ENGINYERIA INFORMÀTICA (UPF) .- El grau de l'Escola Superior Politècnica de la UPF ha captat aquest curs 90 estudiants, 12 més que el 2012.

FISIOTERÀPIA (UMANRESA / UVic-UCC) .- En els darrers 5 cursos els estudis del campus de Manresa gairebé han doblat el nombre d'ingressos a primer, dels 101 del 2012 als 196 del 2016.

EDUCACIÓ SOCIAL (UVic-UCC).- El curs 2012-2013 va incorporar 23 matriculats a primer curs, una xifra que ha anat augmentant de forma sostinguda fins al setembre de l'any passat, quan els estudiants de nou ingrés van ser 52.

FISIOTERÀPIA (EUSES  - URV).- El grau, que imparteix a Tortosa el centre adscrit a la Rovira i Virgili (URV), ha passat en cinc anys de les 41 noves incorporacions a les 62.

FILOLOGIA HISPÀNICA (UB).- La titulació de la Universitat de Barcelona (UB), que s'ofereix al campus de la plaça de la Universitat, remunta matrícula des del 2013. El setembre del 2016 va registrar 119 admissions, 10 més que quatre cursos abans (109). El 2012 en va tenir 150.

FILOSOFIA (UdG). - El grau de la Universitat de Girona ha registrat un creixement continu del 2013 al 2016, un període de quatre cursos en què ha incorporat 16, 19, 22 i 29 estudiants, respectivament.

INFERMERIA (EUIT - UAB).- La matrícula dels estudis d'aquest centre de Terrassa, adscrit a l'Autònoma (UAB), va passar dels 150 alumnes de primer del curs 2012-2013 als 103 del curs següent, però des d'aleshores ha experimentat un notable creixement. El setembre del 2016 van iniciar els estudis 185 estudiants.

TERÀPIA OCUPACIONAL (EUIT - UAB).- El mateix centre ha viscut una situació semblant a la registrada pels estudis d'Infermeria amb aquest grau, que va veure recular la matrícula el 2012. Del 2013 al 2016 els alumnes de primer han augmentat de 14 a 47.
La Summer School té 3 setmanes
de durada i es fa en anglès

 

ESADE ofereix al juliol un curs
d'estiu per a preuniversitaris


ESADE Law School ofereix un curs d'estiu alternatiu per als estudiants de Batxillerat que vulguin cursar un grau relacionat amb el món del Dret i de les Relacions Internacionals que desitgin iniciar-se en la vida universitària durant les tres primeres setmanes del mes de juliol.

Aquest programa de la Summer School d'ESADE s'imparteix en anglès i permet fer una immersió no només en l'àmbit de les lleis, sinó també en els de la política, les relacions internacionals i el màrqueting. A banda, pretén familiaritzar els participants amb les tècniques d'estudi que són habituals en la formació superior, amb el suport de professorat universitari.

Durant el curs també es treballen habilitats, com el lideratge o la capacitat de parlar en públic, que es fan indispensables en el món laboral, i s'organitzen sessions pràctiques, com la simulació de judicis, perquè els  estudiants es posin en la pell d'un professional.
Un estudiant als laboratoris de
l'Escola Superior Politècnica

Tecnocampus concedeix 18 beques
als estudiants que inicien un grau


El TecnoCampus de Mataró ofereix als estudiants que es matriculin per primer cop en un dels seus graus un programa de 18 beques pròpies, que s'afegeixen a les de caràcter general que concedeix el Ministeri d'Educació, i que cobreixen l'import total de la matrícula. Aquests ajuts es poden renovar fins a completar els estudis de grau.

L'obtenció de la beca, i el fet de mantenir-la, està condicionada al compliment d'una sèrie de requisits vinculats a la renda familiar i a l'expedient acadèmic que es poden consultar en les bases de la convocatòria. El termini per optar a un d'aquests ajuts finalitza el pròxim 31 de maig, a les 14h.

Un cop concedides, l'adjudicació definitiva es fa quan l'estudiant és assignat al Tecnocampus durant el procés de preinscripció.

El centre universitari, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ofereix 12 graus i 4 dobles titulacions amb places de primer curs.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email