No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El grau de Nàutica i Transport Marítim forma pilots per a la marina mercant

 

Graus que guanyen matrícula /2


Una enginyeria de la UPC i 3 graus de la Ramon Llull completen el Top-10 d'estudis universitaris que no han deixat de guanyar alumnes des del 2012


UNPORTAL. BARCELONA
Una enginyeria que només imparteix la Universitat Politècnica (UPC); dos graus de Blanquerna, i un de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -aquests dos últims centres integrants de la universitat privada Ramon Llull (URL)-, porten almenys 5 cursos, des del 2012-2103, augmentant de forma ininterrompuda la xifra d'estudiants de nou ingrés.

Els quatre estudis formen part de la desena de graus que durant l'últim quinquenni han guanyat matrícula any rere any, d'acord amb els informes publicats per la Secretaria d'Universitats de la Generalitat.

Tres graus més dels ofertats a preu privat acumulen 4 anys de creixement en el nombre de matriculats.NÀUTICA I TRANSPORT MARÍTIM (UPC).- Aquests estudis, impartits a la Facultat de Nàutica de Barcelona, han crescut de forma tímida però sostinguda des del curs 2012-2013, quan van matricular 51 estudiants a primer. A l'inici de l'any acadèmic actual n'han estat 60.

RELACIONS INTERNACIONALS (BLANQUERNA - URL).- Des del 2012, l'any de la seva aparició, el grau gairebé ha doblat el nombre d'estudiants de nou accés. En aquest període ha passat de tenir 43 alumnes de primer a 82.

CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I DE L'ESPORT (BLANQUERNA - URL).- El creixement de la matrícula del grau, que competeix directament amb sis títols del mateix nom, dos de públics i quatre de privats, ha estat constant, de les 149 noves incorporacions del 2012 a les 165 del 2016.

EDUCACIÓ SOCIAL (PERE TARRÉS - URL).- Les 74 incorporacions comptabilitzades fa cinc anys a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés s'han convertit en 104. En aquest període la matrícula no ha registrat cap retrocés.

FISIOTERÀPIA (BLANQUERNA - URL).- A diferència dels graus esmentats fins ara, que acumulen cinc anys de millora de resultats, aquests estudis han tingut una trajectòria ascendent durant els últims quatre cursos, en què han passat de tenir 138 estudiants de primer a 160. El 2012 en va incorporar 143.

DRET (ESADE - URL). - Dins del reduït grup de graus que han millorat la seva matrícula des del 2013 també hi figuren aquests estudis, que han guanyat 36 estudiants de primer en 4 anys: de 80 a 116.

ADE (UIC).- Els estudis d'Administració i Direcció d'Empreses de la Universitat Internacional (UIC) formen part dels que han vist augmentar el nombre d'alumnes des del curs 2013-2014. Aquell any van comptabilitzar 59 matriculats. Aquest curs en tenen 85.
Formar directors d'instal·lacions
esportives, un objectiu del grau

Blanquerna estrena un grau únic
a Catalunya: Gestió Esportiva


La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna (URL) comencarà a impartir al setembre un grau únic al sistema universitari català, Gestió Esportiva, dissenyat per formar professionals capaços de gestionar organitzacions, equipaments i projectes relacionats no només amb el món de l'esport competitiu, sinó també amb d'altres àmbits, com els que vinculen la pràctica esportiva amb els sectors recreatiu, sanitari, educatiu o turístic.

El grau, de 4 anys (240 crèdits), té un nombre de crèdits que s'ofereixen en anglès a segon, tercer i quart curs (30 a tot el pla d'estudis). I una part de la formació (60 crèdits) està previst que s'imparteixi en d'altres centres de la URL: l'Institut Químic de Sarrià (IQS), la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi i en una de les altres dues facultats de Blanquerna, la de Comunicació i Relacions Internacionals.

Els estudiants rebran formació en gestió de les diferents àrees d'una empresa i de les tasques que es desenvolupen a les organitzaciones esportives, a banda d'aprofundir en el coneixement del món de l'esport.

Els estudis pretenen omplir un buit formatiu en un sector que a Catalunya, on hi ha més de 18.000 entitats esportives registrades i 700.000 llicències federatives, genera un 2,1% del PIB i ocupa unes 90.000 persones.

En la posada en marxa del grau s'ha tingut en compte la destacada posició de la ciutat de Barcelona en el context mundial pel que fa a l'organització d'esdeveniments, l'existència d'equipaments i la pràctica de l'esport.
La programació de l'EFPA
inclou 8 cicles de grau superior

EFPA imparteix a Sabadell CFGS de
la família de Tèxtil, confecció i pell


L'Escola de Formació Professional Avançada (EFPA) és uns dels pocs centres que imparteix Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) de la família de Tèxtil, confecció i pell, de la què ofereix dos cicles: Patronatge i moda i Vestuari a mida i d'espectacles.

La formació té cura tant dels aspectes creatius com dels tècnics que demanden les empreses, on els estudiants que es graduin podran exercir com a dissenyadors de moda o del vestuari d'artistes.

L'oferta de l'escola, situada al centre de la ciutat, s'amplia a 6 cicles superiors més de les famílies d'Administració i gestió (Administració i finances i Assistència a la direcció); Informàtica i comunicacions (Administració de sistemes informàtics en xarxa i Desenvolupament d'aplicacions web), i Comerç i màrqueting (Comerç internacional i Gestió de vendes i espais comercials).
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email