No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El campus de la Diagonal de la UPC on s'imparteix Enginyeria Física

 

La nota de tall dels estudis més demandats augmenta


La qualificació per accedir als estudis universitaris més demandats, que es va donar a conèixer ahir, ha estat aquest any més exigent que el 2016. Vuit dels 10 graus amb la nota de tall més alta reclamen una puntuació superior a la de fa 12 mesos per ser admès.
 

UNPORTAL
El doble grau de Física + Matemàtiques de l'Autònoma (UAB) torna a encapçalar el rànquing (13,352), però aquesta vegada els estudis de Medicina de la Pompeu (UPF-UAB) han passat per davant del grau de Medicina del Clínic de la Universitat de Barcelona (UB), que tradicionalment figurava al capdavant dels títols de l'especialitat.

Dues titulacions de la UPC, Enginyeria Física (12,690) i Matemàtiques (12,540), s'han fet un lloc entre la desena de graus que poden presumir de tenir una nota d'admissió més elevada.

Entre els 20 graus amb una puntuació més alta hi tornen a haver tots els estudis públics de Medicina; la doble titulació de Biotecnologia + Bioquímica i Biologia Molecular de la Rovira i Virgili de Tarragona (URV); Ciències Biomèdiques de la UAB i de la UB; el doble grau de Física + Química de la UAB; Enginyeria Biomèdica de la UB, i Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials de la UPC.

Filosofia, Política i Economia de la Pompeu (UPF) es manté com el primer estudi de la branca de Ciències Socials i Jurídiques present al Top-20. Dues titulacions més de la UPF, Internacional Business Economics (12,446) i Global Studies (12,350), guanyen posicions entre les notes més exigents.

NOUS GRAUS
El nou grau de Ciència i Enginyeria de Dades de la Politècnica (UPC), que oferia 50 places, ha obtingut més del doble de sol·licituds en primera preferència (110). L'últim estudiant que ha estat admès en la primera assignació de places té una nota de 10,690.

Enginyeria d'Automoció que la UPC impartirà inicialment al campus de Manresa per primer cop ha rebut gairebé tres demandes en primera opció (143) per cada plaça disponible (50). La nota de tall ha quedat fixada en un 8,864. La qualificació per ser admès al mateix estudi de la UVic-UCC, que també ha programat aquest grau, a preu privat, per primera vegada (40 places), s'ha situat en un 5,198.

Els estudis de Medicina que estrena la UVic-UCC han aconseguit 145 sol·licituds en primera opció, 638 si es comptabilitzen les demandes registrades en qualsevol de les vuit preferències que es poden fer constar en la preinscripció. La nota de tall per accedir a una de les 80 places que programa arriba al 11,771, per sota dels 12,310 dels estudis de Medicina de la Universitat de Girona (UdG), el grau públic d'aquesta titulació que aquest any té una qualificació d'ingrés més assequible.

La nova proposta de grau en Disseny, Animació i Art Digital del CITM de la UPC (40 places) ha registrat 86 peticions d'ingrés en primera opció, amb un 7,585 de nota d'entrada.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email