No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
La Facultat on s'imparteixen els estudis d'Infermeria de la UB del campus de Bellvitge

 El rendiment acadèmic dels titulats
On hi ha més estudiants que acaben els estudis en el temps previst?

 

Educació Infantil i les bios de la UAB es mantenen al capdavant d'aquest rànquing, on irromp amb força Infermeria i guanya presència Publicitat


UNPORTAL
Els estudis d'Educació Infantil que la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) imparteix al campus del Vendrell lideren el nou rànquing de títols amb millors resultats de graduació que publica Unportal, o sigui la relació de titulacions on hi ha un major nombre de graduats que han finalitzat els seus estudis en el període que es considera com a previst: l'equivalent al temps teòric, que en la majoria de graus acostuma a ser de 4 anys, i un any més com a màxim.

Les dades del 2016, que tenen l'aval de la Secretaria d'Universitats i fan referència a l'interval 2011-2015, mostren, com ja succeïa en anys anteriors, que Educació Infantil és un dels graus en què l'obtenció del títol s'ajusta més a l'objectiu temporal perseguit, cosa que també es dóna a les universitats de Barcelona (UB), Autònoma (UAB), Girona (UdG) i Lleida (UdL).


ENTRE EL 83% I EL 88% ASSOLEIX L'OBJECTIU PREVIST EN 5 BIOS
Els estudis de biociències de la UAB tornen a ocupar llocs destacats en aquesta classificació, com ja passava el 2015. Els graus de Biologia, Microbiologia, Bioquímica, Biotecnologia i Ciències Biomèdiques registren percentatges d'entre el 83% i el 88% de graduats que aconsegueixen fer-se amb el títol en el temps estipulat.

Si el 2015 només hi havia uns estudis d'Infermeria entre els 20 primers del rànquing, els de la UdL, aquesta vegada en són cinc: URV (El Vendrell i Tarragona), UB (Bellvitge i Clínic) i UdL.


CENTRES PRIVATS
Els títols de Ciències de la Salut també dominen el rànquing de resultats de graduació de les universitats i centres privats, que encapçala el grau d'Odontologia de la Universitat Internacional (UIC) i que compta amb quatre graus d'Infermeria entre les 6 primeres posicions

MATEMÀTIQUES DE LA UPC
Al Top-20 de centres públics guanya presència el grau de Publicitat i Relacions Públiques, que ocupa les places 6a (UAB) i 9a (URV) de la classificació. I al 3r lloc es situen els estudis de Matemàtiques de la Politècnica (UPC), on gairebé un 91% dels graduats obté el títol en cinc anys.

MEDICINA DESAPAREIX
Entre els llocs 10è i 20è del rànquing tornen a aparèixer els graus de Comunicació Audiovisual i d'International Business Economics de la Pompeu Fabra (UPF) i es troben uns estudis d'Educació Primària (UAB). Per altra banda, aquesta vegada els graus de Medicina han desaparegut de la relació dels 20 primer llocs.
La Facultat de Veterinària des
d'un autobús que permet
conèixer tot el campus
La UAB programa visites al campus
de Bellaterra de novembre a juny


El programa Visita la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) possibilita que els estudiants de secundària puguin conèixer el campus de Bellaterra, en grups d'entre 15 i 30 alumnes i entre els mesos de novembre i juny, a través d'una visita guiada durant la qual rebran informació de l'oferta d'estudis que s'imparteixen.

Els instituts i col·legis també poden demanar que un professor de la UAB els visiti entre els mesos de febrer i maig o, alternativament, inscriure's en les Jornades de Portes Obertes previstes per als pròxims 6, 7 i 8 de febrer, adreçades als estudiants de batxillerat i cicles formatius interessats en accedir a algun dels graus que programa la universitat.

Durant les JPO, professors de cadascuna de les titulacions oferiran xerrades sobre els estudis de la UAB i hi haurà sessions dedicades al professorat dels centres de secundària.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email