No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Una classe de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna, que el curs vinent començarà a impartir Pedagogia.

 

10 coses que hauries de saber de
la nova oferta universitària
per al curs vinent


UNPORTAL
L'oferta d'estudis del curs 2018-2019 incorpora un nou grau que exigeix una prova d'aptitud, hi ha títols que canvien de branca de coneixement o de denominació --cosa que comporta modificacions dels seus respectius plans d'estudi--, noves ofertes que competiran amb múltiples opcions ja existents que porten el mateix nom, titulacions interuniversitàries a les què s'afegeix una universitat més i, fins i tot, s'anuncia per part de la Generalitat un grau de curta durada que ja ha estat descartat per la mateixa universitat que l'havia d'oferir de cara al curs vinent.

CINEMATOGRAFIA.- Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) de Terrassa, adscrit a la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB). Aquest grau de 3 anys de durada teòrica (180 crèdits ECTS) que s'imparteix a preu privat (9.900 e. és el cost del primer curs ) ve a substituir el de Cinema i Mitjans Audiovisuals, de 4 anys (240 ECTS). Tot i que l'oferta dels nous estudis de grau es vincula a un màster de dos anys (120 crèdits ECTS), no es tracta d'un paquet conjunt sinó d'un programa de grau que es pot cursar per separat del de postgrau.

PRODUCCIÓ DE MÚSICA I SO PER A LA INDÚSTRIA DE L'ENTRETENIMENT.- Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) de Barcelona, adscrita a la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB). Per accedir a la titulació, que s'ofereix a preu privat títol (8.000 e. el primer curs), a banda dels exàmens de la selectivitat s'haurà de superar una Prova d'Aptitud Personal (PAP) que consta d'exercicis escrits i orals.

EMPRESA INTERNACIONAL (3ANYS).- Facultat d'Economia i Empresa de la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB). Tot i que als cercadors de l'Administració, com és el cas del Canal Universitats, s'anuncia com un grau de 3 anys pendent d'aprovació, el rectorat de la UB va deixar clar fa temps que la reconversió dels actuals estudis de 4 anys d'Empresa Internacional (que s'imparteixen en anglès), en un grau més curt, no compten amb el vist-i-plau del Consejo de Universidades i que, en conseqüència, de cara al curs vinent no s'oferiran.


INDUSTRIAL TECHNOLOGIES AND ECONOMIC ANALYSIS.-  Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona de la UNIVERSITAT POLITÈCNICA (UPC) i Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF). L'ingrés a la titulació, impartida íntegrament en anglès, no comportarà la superació d'una Prova d'Aptitud Personal (PAP) com inicialment s'havia anunciat.

BIOINFORMÀTICS.- Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI), adscrita  la UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF) . Aquest grau, que s'ofereix en anglès i a preu privat (8.000 e. el primer curs), i en el què també participen la UB i la UPC, comptarà a partir del curs vinent amb el concurs de la Universitat Autònoma (UAB).
 
DISSENY.- ELISAVA, centre adscrit a la UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF). Els estudis de Disseny del centre, fins ara adscrits a la branca d'Enginyeria i Arquitectura, han passat a formar part de la branca d'Arts i Humanitats, on ja figuren associats els estudis del mateix nom de la UB, EINA (UAB), BAU (UVic-UCC) i ESDI (URL). Aquesta modificació comporta canvis en les matèries que ponderen a les PAU i al pla d'estudis de la titulació.

HISTÒRIA DE L'ART I ARQUEOLOGIA.- Facultat de Lletres de Tarragona de la UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI (URV) .- El grau d'Història de l'Art es reconverteix en aquesta nova titulació que incorpora l'arqueologia a la seva denominació. Tant la UB com la UAB programen un grau en Arqueologia.

GESTIÓ EN TURISME I HOTELERIA.- Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca de la UNIVERSITAT ROVIRA i VIRGILI (URV). El grau de Turisme de la universitat tarragonina n'ha modificat la denominació i el pla d'estudis.

PEDAGOGIA.- Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport BLANQUERNA de la UNIVERSITAT RAMON LLULL (URL). Aquests nous estudis de Pedagogia s'afegeixen als que ja imparteixen quatre universitats publiques, UB, UAB, URV i UdG, que disposen d'un total de 415 places. Aquest curs les quatre titulacions ja existents han rebut 510 demandes de plaça en primera opció.

PSICOLOGIA.- Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Sant Cugat del Vallès de la UNIVERSITAT INTERNACIONAL (UIC).-  La Internacional s'afegeix a l'oferta d'un grau que ja programen a Catalunya 9 universitats més.
El nou campus d'ESIC, a Sarrià
Generació ESIC, jornada d'orientació
sobre el futur del màrqueting


ESIC, l'escola de negocis fundada el 1965 que aquest curs s'ha convertit en un centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i que ha començat a impartir un grau oficial de Màrqueting al campus barcelonès de Sarrià, celebra el dissabte 7 d'abril la jornada Generació ESIC per donar a conèixer als estudiants de batxillerat i CFGS quines són les professions amb millors perspectives de futur en l'àmbit de l'empresa, el màrqueting i l'economia digital.

La jornada Generació ESIC tindrà lloc al llarg del matí a l'auditori del Disseny Hub i inclourà diferents conferències, de curta durada, per part de professionals del màrqueting que desenvolupen la seva activitat en marques o companyies com APM?, XBOX, Pompeii, eSport Movistar i Tendencias TV.

ESIC també té previst organitzar fins a finals de l'actual curs acadèmic 4 sessions informatives, els dies 17 d'abril (dimarts), 5 (dissabte) i 29 de maig (dimarts) i 14 de juny (dijous), per presentar la seva oferta d'estudis.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email