No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Pràctiques de simulació al grau d'Infermeria de Sant de Déu

 

Títols a preu privat on gairebé tots  els graduats treballen
(3 anys després d'acabar els estudis) 


UNPORTAL
El patró es repeteix. Les titulacions dels centres adscrits i les universitats privades amb un percentatge més alt de graduats que treballen tres anys després de finalitzar els estudis tenen un parentiu molt estret amb les que obtenen millors resultats laborals a la classificació de les universitats públiques. Les Ciències de la Salut i els graus de la branca d'Enginyeria i Arquitectura tornen a situar-se al capdavant i entre els estudis de Ciències Socials que assoleixen una posició de privilegi apareixen de nou els graus vinculats a l'economia, l'educació i la comunicació.

L'excepció són els estudis de Medicina. L'última enquesta de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU) no inclou dades del grau de Medicina de la Universitat Internacional (UIC), els únics que s'impartien a preu privat a Catalunya fins el curs passat, abans que la UVic-UCC comencés, aquest curs, a oferir aquest títol. Medicina i Enginyeria Informàtica ocupen llocs destacats al rànquing d'empleabilitat de les universitats públiques.

CIÈNCIES DE LA SALUT
Al primer lloc del Top-10 de centres privats on es registra una taxa més elevada d'inserció laboral se situen els estudis de Logopèdia de Blanquerna (URL), associats a la branca de Ciències de la Salut, els únics que assoleixen, segons l'AQU, un 100% d'ocupació, per davant del grau d'Infermeria de l'Escola Universitària de Sant Joan de Déu, adscrita a la UB (98,6%). El títol d'Infermeria de Blanquerna també aconsegueix situar-se entre les 10 primeres titulacions privades on hi ha un índex més alt de graduats que treballen: 96,9%. Una quarta titulació de la mateixa branca, Nutrició Humana i Dietètica, també de Blanquerna, apareix en aquesta relació.

ENGINYERIES
Com succeeix amb l'oferta pública, a les primeres posicions tenen presència les enginyeries, en aquest cas Electrònica Industrial i Automàtica de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), adscrita a la UAB, i Sistemes de Telecomunicació de La Salle (URL). També hi figura el grau d'Arquitectura de La Salle. Electrònica Industrial de l'EUSS lidera, a més, la classificació de graus privats on es troba feina més aviat.

CIÈNCIES SOCIALS
Si al Top-20 de centres públics les Ciències Socials hi son representades a través dels graus d'ADE, Publicitat i Relacions Públiques i Educació Infantil, al Top-10 privat són els estudis d'Educació Primària de Blanquerna, Direcció d'Empreses BBA d'Esade i Comunicació Audiovisual de la UVic-UCC, per aquest ordre, els que han pres el relleu.
La composició gràfica amb la 
qual la UPC promou la jornada
La UPC visibilitza 5 graus amb
bones perspectives laborals


Què tenen en comú l'activitat laboral d'un topògraf, la d'un enginyer tèxtil i la d'un cap de màquines de la marina mercant? Doncs que tots tres perfils professionals tenen una elevada inserció laboral i una retribució econòmica alta perquè les empreses no disposen de prou titulats. 

Per contribuir a combatre aquest dèficit i donar a conèixer les enginyeries en Geoinformació i Geomàtica, Minera, de Tecnologia i Disseny Tèxtil, Telemàtica i el grau de Tecnologies Marines, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha convocat un acte, el dijous 26 d'abril a les sis de la tarda, al Museu Marítim de Barcelona.

L'activitat, adreçada a estudiants de Batxillerat i CFGS, es traduirà en una trobada amb 5 joves titulats d'aquests estudis durant la qual explicaran la seva experiència formativa i en què consisteix la feina que desenvolupen. Els participants també rebran informació de les empreses vinculades a aquests àmbits interessades en captar nou talent.
La Facultat de Comunicació,
que imparteix 5 graus 
Dissabte de sessions informatives
a les 3 facultats de Blanquerna


Les Facultats de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport; Ciències de la Salut, i Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna (Universitat Ramon Llull) organitzen aquest dissabte, 21 d'abril, a partir de les 10 del matí, una nova tanda de sessions informatives per donar a conèixer la seva oferta de grau per al curs 2018-2019, de la que formen part 16 estudis.

De cara al curs vinent, el centre ha incorporat dos nous graus a la seva programació, Global Communication Management, que s'impartirà íntegrament en anglès, i Pedagogia.

Paral·lelament, al llarg del curs acadèmic, tant els estudiants com les seves famílies poden sol·licitar una visita personalitzada i guiada per conèixer les instal·lacions de les facultats. 

Blanquerna té previst celebrar noves sessions informatives a les seves tres facultats els dijous 24 de maig, aquesta vegada en horari de tarda.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email