No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
L'Escola Politècnica Superior de la UdG impartirà Enginyeria Biomèdica.

 

La preinscripció universitària no inclou 6 dels nous graus oficials anunciats, 5 dels quals de 3 anys

 

Tècniques de Radiologia i Radioteràpia (UB), Paisatgisme (UPC), Estudis de Gènere (UAB), Història, Política i Economia (UAB), Urban Sciences (ESCI-UPF) i Disseny Digital i Tecnologies Creatives (UdL) no han aconseguit ser homologats

 
L'oferta de graus oficials inclosos a la preinscripció universitària per al curs 2018-2019 que va publicar ahir la Secretaria d'Universitats, referida a les 7 universitats públiques i a la UVic-UCC, que també participa d'aquest procés, inclou 27 nous títols homologats, 21 dels quals a preu públic.
 
Entre aquests últims hi ha quatre nous graus de 3 anys, Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de l'Autònoma (UAB), Tècniques de Bioprocessos Alimentaris de la Rovira i Virgili de Tarragona (URV), Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils, també de la URV, i Tècniques d'Interacció Digital i Computació de la Universitat de Lleida (UdL), que preveu impartir aquesta titulació al campus d'Igualada. Fins ara els únics estudis curts que s'impartien a les universitats catalanes a preu públic eren els de Global Studies, que programa la Pompeu Fabra (UPF).
 
Tot i que la xifra de graus curts a preu públic, en comparació amb el curs 2017-2018, és quintuplicarà, l'oferta d'estudis de 180 ECTS per al curs vinent ha quedat aigualida a última hora després que els anunciats títols de Paisatgisme de la Politècnica (UPC), Estudis de Genère (UAB), Història, Política i Economia, també de la UAB, i Disseny Digital i Tecnologies Creatives de la UdL no hagin aconseguit completar els tràmits per a la seva homologació. Un cinquè grau de 3 anys, aquest a preu privat, Urban Sciences, que proposava ESCI, un centre adscrit a la UPF, tampoc figura a l'oferta.
 
TÍTOLS PROPIS DE LA UAB
Tot i així, els dos títols curts de la UAB, Estudis de Gènere, i Història, Política i Economia, s'impartiran com a títols propis no homologats, a l'espera que el curs 2019-2020 puguin programar-se com a titulacions oficials. La UAB ja va adoptar aquesta estratègia l'any passat amb els estudis de Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles, que de cara al curs vinent s'oferiran com a grau oficial.
 
A la relació de baixes d'última hora s'afegeix un grau innovador de 4 anys que havia proposat el campus Clínic de la Universitat de Barcelona (UB), Tècniques de Radiologia i Radioteràpia, que ha trobat més dificultats de les esperades per aconseguir l'aprovació definitiva.
 
NOVES TITULACIONS DE LA UPC
A més del grau de Gestió de Ciutats intel·ligents esmentat, la UAB incorpora sis nous graus per al curs vinent, dos dels quals vinculats amb la gestió i enginyeria de dades, mentre que la UPC n'estrena cinc més: a banda de tres reformulacions d'estudis ja existents, impartirà Ciències i Tecnologies del Mar i Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica, en anglès i de forma conjunta amb la UPF.
 
A l'oferta s'afegeixen dues noves enginyeries en Organització Industrial, una al Tecnocampus de Mataró, adscrit a la UPF, i l'altra, en Organització Industrial i Logística, al campus d'Igualada de la UdL. Per la seva banda, la Universitat de Girona programarà per primer cop Enginyeria Biomèdica.

NOVETAT EN L'ÀMBIT DE LA COMUNICACIÓ
En l'àmbit de les universitats privades que no participen en la preinscripció oficial, que es va iniciar ahir i finalitzarà el pròxim 2 de juliol, Blanquerna (Universitat Ramon Llull) oferirà un nou grau en anglès en el terreny de la comunicació, Global Communication Management.
El centre és al campus de la UAB

Portes obertes a l'Escola de Turisme
i Direcció Hotelera de la UAB

 

El proper dissabte, 9 de juny, l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Fundació Universitat Autònoma (FUAB) ha convocat una Jornada de Portes Obertes al campus de Bellaterra per donar a conèixer la seva oferta de graus oficials, que inclou les titulacions de Turisme, Turisme en anglès i Direcció Hotelera.
 
El centre, amb més de 20 d'anys d'experiència formativa, té la seu al costat de l'Hotel Campus on els estudiants duen a terme una part de les seves pràctiques, integrant-se als diferents departaments de l'establiment.
 
La mobilitat, tant nacional com internacional, és una de les característiques dels estudis que s'oferten, que possibiliten una estada en centenars d'hotels de tot el món amb els quals el centre manté convenis.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email