No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
El estudis de Química són un dels referents de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, situada molt a prop d'un gran complex petroquímic

 

TÍTOLS QUE S'ESTRENEN EL CURS VINENT

L'únic grau de Química en anglès d'Espanya s'impartirà a la URV

 
La UB oferirà la doble titulació de Dret + Relacions Laborals
 

UNPORTAL

L'oferta de graus per al curs vinent inclou, per primer cop, la possibilitat de cursar el grau de Química íntegrament en anglès a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona. La universitat assegura que es tracta del primer grau de Química que s'impartirà completament en llengua anglesa al sistema universitari espanyol.
 
La URV, que ofereix 20 places de primer curs, demana que els aspirants a matricular-s'hi puguin acreditar un nivell d'anglès B2 que els permeti fer un seguiment adequat de la titulació. El estudis de Química de la URV compten amb dos itineraris d'especialització, Química industrial i aplicada i Química per a la investigació i el desenvolupament.

UNA NOVA DOBLE TITULACIÓ
A la relació d'estudis que es podran cursar per primera vegada a partir de setembre, i que Unportal ha donat a conèìxer durant les últimes setmanes, s'ha d'afegir, a banda de l'oferta de Química en anglès de la universitat tarragonina, el doble grau de Dret+Relacions Laborals de la Universitat de Barcelona (UB).

La doble titulació, que també compta amb places de primer curs a la Universitat Autònoma (UAB) i a la URV (en aquesta universitat amb la denominació de Dret+Relacions Laborals i Ocupació), disposa de 20 places, d'acord amb l'oferta publicada per la Secretaria d'Universitats a l'inici del període de preinscripció, que va començar el 5 de juny i que romandrà obert fins al 2 de juliol.


UN GRAU MÉS D'ADE
Un centre de nova creació, IGEMA, adscrit a la URV però amb seu a Barcelona, té previst començar a impartir el grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) el setembre vinent. Es tracta del catorzè títol amb aquesta denominació que es programa a les universitats catalanes, a banda dels que s'imparteixen amb denominacions semblants o amb un nom diferent però amb un pla d'estudis que coincideix parcialment amb el d'ADE. A més, el grau d'ADE està present en 12 titulacions dobles amb places de primer curs. 

Un altre centre privat, ESERP, adscrit a la Universitat de Vic (UVic-UCC),  impartirà ara Dret - uns estudis que ja figuren a la programació de 10 centres públis i privats més-, i també Criminologia. Tots dos títols s'han inclòs a la preinscripció.

TÍTOLS QUE DEIXEN D'OFERIR-SE
Pel que fa als graus que han deixat d'impartir-se de cara al curs vinent, la UAB ha desprogramat el Grau Obert de Llengües i Literatures que va començar a ofertar el curs 2016-2017 i que oferia la possibilitat de cursar, durant el primer any, assignatures de dues titulacions, a triar entre els graus de Llengua i Literatura Catalanes, Llengua i Literatura Espanyoles, Estudis Clàssics i Estudis Francesos. A partir de segon, els estudiants havien d'escollir entre una de les dues titulacions que havien tastat a primer.

L'Escola CETA, adscrita a la Universitat de Girona (UdG), ha deixat d'oferir el grau de Turisme.
Una classe de la Facultat de
Ciències Polítiques i Sociologia

L'Autònoma inaugura el grau
de Relacions Internacionals

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) inaugurarà al setembre el grau de Relacions Internacionals, del qual oferirà 50 places de primer curs, uns estudis que fins ara només es podien cursar a Blanquerna (Universitat Ramon Llull).
 
La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia on s'impartirà també afegeix una doble titulació a la seva programació: Ciència Política i Gestió Pública + Sociologia, de 5 anys de durada.

La UAB, que començarà el curs 2018-2019 amb 7  graus oficials i dos títols propis més a la seva programació, ha inclòs a la seva oferta dos estudis relacionats amb la gestió de dades, Matemàtica Computacional i Analítica de Dades, que s'oferirà des de la Facultat de Ciències, i Enginyeria de Dades, aquests últims des de l'Escola d'Enginyeria.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email