No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
La UPC incorpora el grau de Paisatgisme als estudis que imparteix. 

Graus acabats de sortir del forn
 

Una vintena de títols i dobles titulacions s'afegeixen a la relació
de més de 600 propostes que els nous universitaris poden triar

 
UNPORTAL
Les tres grans universitats públiques de Catalunya, la Universitat de Barcelona (UB), l'Autònoma (UAB) i la Politècnica (UPC); les de Tarragona (URV) i Girona (UdG); la Ramon Llull (URL), privada, i la Universitat Oberta (UOC) introduiran el curs vinent una vintena de títols al catàleg d'opcions de grau existent, tot i que en ocasions no són les universitats les que programen directament els estudis, sinó que els promotors dels títols són els seus centres privats adscrits. Amb les noves incorporacions, l'oferta s'aproximarà als 650 títols.

Finalment, el doble grau d'Enginyeria Geològica i Ambiental UB-UPC no s'impartirà aquests curs, com tampoc es posarà en marxa el d'Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVIC-UCC.


GESTIÓ D'INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ DIGITAL .- Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB. Ve a substituir el grau d'Informació i Documentació, amb un nou pla d'estudis que posa el focus en l'aprenentatge de les habilitats relacionades amb el món digital. El centre també ha programat el doble títol de Gestió d'Informació i Documentació Digital + Comunicació Audiovisual.

ADE+ SOCIOLOGIA.Facultat d'Economia i Empresa de la UB. El centre, que ja imparteix 3 combinacions de dos títols, té previst incorporar el curs vinent aquesta doble titulació. 

COMUNICACIÓ DE LES ORGANITZACIONS i COMUNICACIÓ INTERACTIVA.- Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. El grau de Periodisme ha cedit 120 places de primer que es repartiran a parts iguals els nous estudiants de primer curs d'aquestes dues titulacions, la creació de les quals obeeix als nous requeriments del sector.

CONTEMPORARY WORLD STUDIES.- Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. Aquests nous estudis, de tres anys de durada (180 crèdits ECTS), s'ofereixen en anglès i  s'imparteixen amb la col·laboració de les Facultats de Ciències Polítiques i Sociologia i Economia i Empresa.

ENGINYERIA EN ENERGIES RENOVABLES I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA.- Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), adscrita a la UAB. El centre ha deixat d'oferir places de primer any d'Enginyeria Elèctrica i ha incorporat al nou grau un itinerari d'especialització amb aquest nom.

PAISATGISME.- Escola Superior d'Agricultura de Barcelona i Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona de la UPC.  Tot i que inicialment el pla d'estudis era de 3 anys, finalment el grau, que començarà a impartir-se al setembre, tindrà 240 crèdits ECTS (4 anys).  

ADE+ TÈCNIQUES DE DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS WEB I MÒBILS. Facultat d'Economia i Empresa i Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la URV. La universitat ha decidit combinar una titulació històrica amb un títol innovador que ha començat a impartir-se aquest curs.
 
ENGINYERIA QUÍMICA + TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS.- Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV. Com succeeix a la titulació anterior, en aquest doble grau fan tàndem un títol clàssic i un de recent creació, de 180 crèdits ECTS, que té un germà més gran (240 crèdits ECTS), Enginyeria en Bioprocessos Alimentaris, a la mateixa URV.

ENGINYERIA BIOMÈDICA + ENG. DE SISTEMES I SERVEIS DE TELECOMUNICACIONS.- Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i Escola Tècnica Superior d'Enginyeria  de la URV. Inaugurada el curs 2017-2018, Enginyeria Biomèdica s'ofereix en aliança amb una altra enginyeria que es va començar a impartir a Tarragona el 2017.

MARKETING.- IQS (URL). El títol propi que s'ofereix des de fa dos cursos s'ha convertit en un grau oficial que, fent una estada d'un curs a l'estranger, permet obtenir una doble titulació internacional. 

GLOBAL GOVERNANCE, ECONOMICS & LEGAL ORDER.- ESADE (URL). Nou estudi de 4 anys, que s'imparteix íntegrament en anglès, que s'afegeix a l'oferta dels graus de Dret i Direcció d'Empreses del centre.

ARTS DIGITALS.- LA SALLE (URL). Després del grau en Animació, el centre incorpora una nova proposta d'estudis del mateix àmbit de quatre anys de durada.

TÈCNIQUES D'INTERACCIÓ DIGITAL I DE COMPUTACIÓ.- LA SALLE (URL). La denominació i la durada dels estudis, de 3 anys, integrats en l'àmbit d'enginyeries TIC i tecnologia del centre, és idèntica a la del grau que aquest curs s'ha començat a impartir al campus d'Igualada de la Universitat de Lleida.

CINEMATOGRAFIA DIGITAL.- UOC. La universitat virtual anuncia un grau curt de 3 anys en una disciplina artística on només el grau de Cinematografia de l'ESCAC, adscrit a la UB, també de 3 anys, s'hi referia de forma explícita en el títol. La mateixa universitat preveu impartir un altre grau de 180 crèdits ECTS: Software Development.

L'únic grau de l'Escola Superior de Relacions Públiques adscrita a la UB, Publicitat i Relacions Públiques, ha incrementat les seves places i ha passat a anomenar-se Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting després de modificar el seu pla d'estudis, i un dels centres adscrits de la Universitat de Girona amb seu a Barcelona, Mediterrània, posa en marxa un grau de 4 anys en Logística Empresarial.

La UB impartirà Gestió d'Informació i Documentació Digital


La Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (UB) estrena al setembre el grau de Gestió d'Informació i Documentació Digital, una titulació, amb un nou pla d'estudis, que substitueix el títol d'Informació i Documentació. El nou grau forma especialistes en el tractament i la comunicació d'informació, que podran treballar en organitzacions públiques o privades gestionant els seus sistemes d'informació, llocs web o xarxes socials. 

La titulació s'imparteix en modalitat presencial i semipresencial, té una orientació eminentment pràctica i ofereix més de 80 convenis de col·laboració amb empreses.

El ventall de sortides professionals s'amplia en el nou grau, tot i que Informació i Documentació ja gaudeix d'una elevada inserció laboral (96,3% d'ocupació 3 anys després d'haver finalitzat els estudis).

El grau seguirà habilitant els graduats per accedir a la funció pública com a tècnics de biblioteques.

Dissabte, 30 de març: Portes Obertes a les tres facultats de Blanquerna
 

Les tres facultats de Blanquerna (Universitat Ramon Llull) celebren el dissabte 30 de març, a partir de les 10,30, l'Open Day, una Jornada de Portes Obertes per conèìxer la quinzena d'estudis de grau que imparteixen, fer un recorregut per les seves instal·lacions i poder veure els equipaments.

La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport imparteix els graus de Psicologia, Educació Infantil, Educació Primària, Logopèdia, CAFE i Gestió Esportiva. A la Facultat de Ciències de la Salut s'ofereixen els estudis de Fisioteràpia, Infermeria, Nutrició Humana i Dietètica i Farmàcia (amb l'IQS). I a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals es poden cursar els graus de Periodisme i Comunicació Corporativa, Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, Comunicació Audiovisual, Relacions Internacionals i Global Communication Management.

Per assistir a l'Open Day cal inscriure's.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
En compliment amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica de Protecció de Dades, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns: info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email