No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
La Facultat de Dret de la UB, on s'ofereixen 5 dobles titulacions.

Cursar un doble grau des de 1r
 

Més d'un centenar de combinacions de dos graus ofereixen places per a estudiants de nou accés a la universitat

ADE + Dret i Educació Infantil + Primària son les més recurrents

UNPORTAL
Hi ha qui es planteja matricular-se, d'entrada, en una combinació de dos graus sense esperar a 2n, 3r o 4t per cursar simultàniament matèries d'un segon títol que li permetin obtenir, en 5 o 6 anys, una doble titulació. Les universitats públiques i privades n'ofereixen més d'un centenar per al curs vinent. A una setantena s'hi accedeix a través de la nota de tall.

ADE + Dret i Educació Infantil + Educació Primària són les combinacions més impartides i que ofereixen un major nombre de places.Tant ADE com Dret fan tàndem amb d'altres graus com ho fan de forma recurrent les enginyeries, majoritariàment amb d'altres estudis d'enginyeria.


ADE + DRET.-  Sis universitats públiques ofereixen gairebé 300 places de primer curs. La Pompeu Fabra (UPF) és la que més n'oferta: 90. Val a dir, però, que en aquest cas la titulació dóna accés, a partir del quart curs, a dues titulacions diferents: Dret + ADE o Dret + Economia.

El doble títol d'ADE + Dret es pot cursar en tots els centres en un període teòric d'entre 5,5 i 6 anys. El preu públic d'un primer curs complet oscil·la entre els 1.809 e. de la Universitat de Girona (UdG) i els 2.743 e. de la UPF. La titulació també es pot cursar a la Universitat Internacional (UIC) a preu privat i, en modalitat online, a la Universitat Oberta (UOC)

Esade (Universitat Ramon Llull) programa Direcció d'Empreses + Dret (70 places).


ADE i  7 GRAUS MÉS .- A banda de Dret, ADE fa parella amb Matemàtiques de la Universitat de Barcelona (UB), Enginyeria Informàtica de la Universitat de Lleida (UdL) i Enginyeria en Tecnologies Industrials (UdG), però també amb Turisme (Tecnocampus-UPF i UdL), Màrqueting (Tecnocampus-UPF i Euncet-UPC), Finances i Comptabilitat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web (URV).

DRET i 4 GRAUS MÉS.-  Quatre universitats públiques (UB, Autònoma -UAB-, UPF i UdG) imparteixen Criminologia + Dret. La Universitat Abat Oliba (UAO) ho fa a preu privat. El grau de Dret també es pot combinar amb Ciènces Polítiques (UB, UAB, UdG), Administració i Gestió Pública (UB) i Relacions Laborals (UB, UAB i URV). Esade (URL) preveu estrenar al setembre Dret + Global Governance, Economics & Legal Order.

EDUCACIÓ INFANTIL + EDUCACIÓ PRIMÀRIA.-  El doble títol oferta 210 places de primer curs a 5 universitats públiques (UB, UAB, UdG, UdL i URV) i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). L'última nota de tall (juliol del 2018) dels centres públics va anar del 7,891 de la URV a l'11,018 de la UB. A Vic es necessitava un 5. L'UAO imparteix la titulació des de primer curs a preu privat. El preu de la matrícula es mou, als centres públics, dels 1.808 e. de la UB als 2.111 e. de la UAB i la UdL.
  

LES ENGINYERIES.- La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) oferta 25 dobles titulacions, la major part de les quals a través del Centre de Formació Interdisciplinària Superior (CFIS), que programa diferents combinacions. Per accedir-hi, els aspirants han de superar un procés de selecció que valora la nota d'accés a la universitat i els resultats d'un examen propi.

A banda de la UPC, la UAB, UdG, UdL i URV també programen dobles titulacions de la branca d'Enginyeria, com ho fa l'IQS (URL) a preu privat.

Dissabte 18.5: Jornada de Portes
Obertes a la Universitat de Girona
 

La Universitat de Girona (UdG) ha programat per al dissabte 18 de maig la Jornada de Portes Obertes adreçada a les famílies que vulguin conèixer els més de 50 estudis de grau impartits a les seves 8 facultats, l'Escola Politècnica i centres adscrits.

Els participants en la jornada podran visitar les aules, els laboratoris, les biblioteques i els serveis esportius dels tres campus, on també trobaran un punt d'informació sobre beques, allotjament i accés a la universitat.

La universitat ha habilitat aparcaments dissuasoris gratuïts i un servei de bus llançadora des de diferents indrets de la ciutat de Girona per facilitar els desplaçaments de les famílies i els estudiants que arribin de fora fins als campus.

Per poder assistir a les JPO és necessari inscriure's prèviament.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
En compliment amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica de Protecció de Dades, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns: info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email